• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Det bedste af Skagen med udsigt til havet og fredet natur
12 januar, 2024 Privat

Bolig i Fokus: Det bedste af Skagen med udsigt til havet og fredet natur

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus, hvor vi denne gang ser nærmere på en ganske unik bolig med en mindst lige så unik placering i vesterby med en imponerende udsigt.

Boligtype: villa

Boligareal:149 m2

Kontantpris: 7.900.000 kr.

Boligens beliggenhed

Denne enestående bolig i Skagens Vesterby, der præsenterer sig som en sjældent udbudt perle med en beliggenhed ud over det sædvanlige. Denne bolig omfavner det bedste af både Skagens arkitektur og natur, med en fortryllende udsigt til havet og den historiske kongevilla, Klitgården.

Med denne bolig er du i den grad tæt på natur, men både by og havn er også indenfor kort afstand hvad end du går, cykler eller tager bilen.

Boligen er således en perfekt oase for dig som ønsker at udnytte byens liv, men som samtidig gerne vil have naturen lige udenfor døren og stranden ganske kort væk.

Boligens indretning

Fredensklit 6 er bygget i 1985 og tegnet af den anerkendte Skagensarkitekt Alfred Hansen. Boligen er opført i materialer af højeste kvalitet, byder på 149 kvadratmeter boligareal samt et 31 kvadratmeter anneks, og udgør en fusion af tidløs elegance og æstetik. Hver detalje er omhyggeligt udvalgt for at bevare Skagens unikke atmosfære og funktionalitet.
 
Boligens indretning er nøje planlagt for at skabe en flydende overgang mellem de forskellige opholdsrum og udendørsarealer. Gennem entréen træder du ind i et stort køkkenalrum med tilstødende stue og udgang til terrassen samt en indbydende udestue. Et master bedroom med tilhørende walk-in garderobe og badeværelse udgør en privat oase. Yderligere tre værelser og et badeværelse med badekar udgør en separat værelsesafdeling, ideel til familie og gæster. Herudover er der et praktisk bryggers med adgang til et ekstra køkken/grovkøkken.
 
Anneksbygningen udgør et charmerende supplement til hovedhuset, med et stort alrum, badeværelse og udgang til en solbeskinnet terrasse. På førstesalen i annekset finder I en soveafdeling med en balkon, der giver mulighed for at nyde udsigten til havet og Skagens travle havn. Fragt- og handelsskibe lyser natligt op som lanterner på vandet.
 
Alt i alt repræsenterer denne ejendom en unik mulighed for at omfavne Skagens bedste natur og historie. Naturen og havet er praktisk talt dine nærmeste naboer, og den gamle kongevilla Klitgården står som et symbol på områdets historiske betydning og som et af Skagens ikoniske vartegn.

Boligen i billeder

Du kan se flere billeder samt blive endnu klogere på boligen lige her