• Forside
  • Nyheder
  • Åben invitation til reception hos Vino La Luna: Din Eksklusive Vinklub i Skagen
09 maj, 2024 Nyheder

Åben invitation til reception hos Vino La Luna: Din Eksklusive Vinklub i Skagen

Som vi her på Skagen Nyt kunne fortælle tidligere på foråret, så ønsker teamet bag Luna Ristorante at skabe en ny vinklub i Skagen.

Herunder kan du læse hvordan se selv beskriver vinklubben:

Velkommen til Vino La Luna: Din Eksklusive Vinklub i Skagen

På Skagen Havn finder du vores hemmelige perle – Vino La Luna. Vi er stolte af at præsentere vores eksklusive vinklub, hvor vi forener vores kærlighed til vin med den fantastiske atmosfære i Skagen. Her kan du opleve en unik verden af vine, champagne og italiensk kulinarisk nydelse, kombineret med venlig og god betjening.

Medlemskab: 

For de ægte vinelskere og dem, der søger det eksklusive, tilbyder vi et medlemskab, der åbner dørene til en verden af smagsoplevelser og fordele. Et årligt medlemskab* koster 1500 kr. for et par og 1000 kr. for en enkelt person.

Som medlem af Vino la Luna får du adgang til følgende privilegier:

  • Muligheden for at nyde et glas, eller en flaske vin. Endvidere er det også muligt, at købe forskellige vin til at tage med hjem. Alt dette til fordelagtige priser.
  • Eksklusive arrangementer kun for medlemmer.
  • Som en ekstra fordel får du også 20% rabat på regningen på den autentiske italienske restaurant Luna Ristorante, der ligger lige ved vores vinklub. Lad dig forføre af autentiske italienske retter, der perfekt supplerer vores udsøgte vine.

Vores Udvalg: 

I vores vinklub kan du udforske en bred vifte af eksklusive vine og champagner fra nogle af verdens mest anerkendte vinregioner. Vores erfarne personale står altid klar til, at vejlede dig og anbefale den perfekte flaske til enhver lejlighed.

Events og Arrangementer:

Ønsker du at arrangere en uforglemmelig begivenhed?  Vi tilbyder også muligheden for, at holde events og private arrangementer hos os. Uanset om det er en fødselsdagsfest, en jubilæumsfejring eller en forretningsmiddag, så kan vores charmerende vinklub danne rammen om en mindeværdig oplevelse for dig og dine gæster.

Bliv medlem

Tag det første skridt mod en verden af vinoplevelser og medlemsfordele ved, at blive en del af Vino la Luna i dag!

Kontakt os for at få mere information om medlemskab og fordelene ved, at være en del af vores eksklusive vinklub. Vi glæder os til, at byde dig velkommen til vores smagsfulde univers.

Hvis ovenstående ikke allerede har fanget din opmærksomhed, så afholdes der åben reception Fredag D. 10. Maj fra 13-17, hvor vi vil byde på noget af vores lækre vin, lidt småt at spise og en god snak om vores kommende projekter med Vino la Luna.

Er du interesseret i medlemskab af Vino La luna, så skriv til os på kontakt@lunaristorante.dk. Opgiv venligst: Navn, adresse, telefonnummer og email adresse.

The cathch is… Vinklubben er suspenderet i uge 29 & 30 pga. sommerarrangementer på Luna Rooftop. Som ekstra bonus giver medlemskabet Vino la Luna mulighed for at medbringe 2 ekstra gæster på Luna Ristorante, hvor disse også opnår 20% på regningen.