• Forside
  • Nyheder
  • Luna Ristorante ønsker at starte en vinklub med fællesskab og fordele
26 marts, 2024 Nyheder

Luna Ristorante ønsker at starte en vinklub med fællesskab og fordele

Hos Luna Ristorante er ejerne Albert og Vildane og deres team beæret over den gode modtagelse de har fået i den første tid hvor de har været tilbage i Skagen.

For de er netop tilbage – og denne gang for alvor. Hele familien og medarbejderne har nemlig rykket teltpælene op fra Randers og omegn og har slået sig fast ned i Skagen.

Nu hvor de er ved at være helt på plads, både i privaten og ikke mindst i restauranten, er der tid og overskud til at tænke fremad.

Her er tankerne faldet på et bestemt lokale på førstesalen – oppe på selve Rooftoppen.

Tankerne er her at skabe en vinklub for- og med de lokale og såkaldte ”deltids-skawboere”.

Tankerne går på at skabe et hyggeligt rum som skal indbyde til hygge, fællesskab og gode dråber at drikke.

Planen er at indrette rummet med loungemøbler hvor man sidder godt, komfortabelt og afslappet og kan nyde livet med dem man holder af eller nye bekendtskaber.

Dertil hører naturligvis en bar, hvor der frem for alt vil være et godt udvalg af vin, men selvfølgelig også andre drikkevarer.

Tanken er at et medlemskab til Luna Ristorantes vinklub skal koste 1.000,- pr. person pr. år eller 1.500,- pr. par pr. år.

For den pris får man vin til meget attraktive priser som både kan købes til at nyde i vinklubbens lokale eller til at tage med hjem. Derudover får man 20% rabat på regningen når man spiser hos Luna Ristorante.

Med andre ord vil det kunne svare sig for mange, som ynder at gæste byens nye italienske restaurant med italiensk mad af høj kvalitet, at blive medlem i vinklubben.

Men ovenstående er bare tanker – Albert og Vildane vil nemlig gerne høre hvad du tænker om den nye vinklub og om du har ideer som skal tages med i betragtning når de senere på foråret forventeligt slår dørene op til den nye vinklub.

Du kan give dine inputs via mailen: kontakt@lunaristorante.dk – eller kig forbi restauranten og tag en snak med dem om dine tanker, ønsker og ideer.