• Forside
  • Privat
  • Bolig i fokus: Autentisk Skagensstemning og idyl i centrum af Skagen
11 maj, 2023 Privat

Bolig i fokus: Autentisk Skagensstemning og idyl i centrum af Skagen

I denne udgave af Bolig i fokus præsenterer vi jer for en autentisk bolig med den mest fantastiske Skagensstemning og idyl i centrum af Skagen.

Pris: 3.995.000 kr.

Boligtype: villa

Boligareal: 70 + anneks

Boligens beliggenhed:

Denne charmerende Skagensbolig ligger midt i Skagen centrum, men er alligevel tilbagetrukket fra larmen og travlheden i gågaden.

Boligen er beliggende på en idyllisk grund, blot 100 meter fra byens hjerte.

Om ejendommen:

Denne perle af et Skagenshus, kendt som “Champagnehuset”, byder på ro og fred på sin 316 m² store grund.

Der er egen parkering på grunden samt en privat flisebelagt- og hårdtræsterrasse, der smukt forbinder hovedhuset og annekset.

Champagnehuset blev opført i 1877 og har fået sit navn fra de champagneflasker, der er en del af murværket, som i dag er blevet renoveret og malet i den kendte okkergule farve.

Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt og moderniseret, og fremstår i dag indflytningsklar.

Hovedhuset byder på en indbydende entré med trappe til første sal, et køkken med opvaskemaskine, komfurplade, ovn, mikroovn emhætte og køleskab samt et bryggers med vaskemaskine. Der er også et badeværelse med væghængt toilet, bruseniche og gulvvarme.

Stuen er hyggelig med en brændeovn og udgang til gårdhaven.

På første sal finder man en mellemgang med tre alkover med i alt tre sovepladser, et soveværelse og en altan, hvor man kan nyde sin morgenkaffe.

På den ugenerede grund finder man desuden et hyggeligt anneks, indrettet med et værelse, et badeværelse og et thekøkken, samt et praktisk udhus til opbevaring.

Ejendommen opvarmes med elvarme og brændeovn, og byder på en autentisk Skagensstemning og en ideel beliggenhed i hjertet af Skagen.

Herunder kan du se nærmere på boligen:

Du kan se mange flere billeder samt læse mere om boligen lige her eller tage direkte Kontakt til SkagenBolig for at høre mere om denne indflytningsklare bolig.