• Forside
  • Privat
  • Bolig i fokus: Anpart i luksuriøst sommerhus i Gl. Skagen
18 maj, 2023 Privat

Bolig i fokus: Anpart i luksuriøst sommerhus i Gl. Skagen

Denne udgave af Bolig i fokus er en lidt mere speciel en af slagsen. I denne udgave ser vi nemlig nærmere på et luksuriøst sommerhus i Gl. Skagen som du lige nu kan købe en andel af.

For enden af en blind vej i det mondæne Gl. Skagen, blot en lille gåtur fra klitter og strand og tæt på både indkøb og gode spisesteder, ligger Kunstnergården – et stort, stilfuldt og velholdt sommerhus i den helt rigtige Skagen-stil med gulmalede mure og blonder på taget. Kunstnergården, som ligger på Vesterhede 10, er et velfungerende fællesskab opdelt i fem anparten, og en af disse, anpart 2, udbydes nu til salg. 
 
Anpart 2 råder over ti faste uger om året, blandt andet de attraktive sommeruger 27 og 28 samt efterårsferien i uge 42.

Velfungerende fællesskab

Kunstnergården er et meget velfungerende fællesskab bestående af fem anparter, hvor man er fælles om ejerskabet, men der er ikke, udover den årlige generalforsamling, tale om et socialt fællesskab. Hver anpart betaler sin andel til drift og vedligeholdelse, og udover at man slipper med en femtedel af udgifterne, kan der nævnes mange fordele ved et fællesskab som dette. F.eks. ankommer man aldrig til et sommerhus, der er koldt og beskidt, fordi det har stået tomt i ugevis, og man skal ikke bruge sin kostbare sommerhustid på at male, rense tagrender eller beskære hybenbuske, for al vedligeholdelse betaler man sig fra – medmindre man da insisterer på at gøre det selv. 

Spa og masser af luksus

Kunstnergården er en stor og smukt renoveret ejendom beliggende på en 2.515 kvadratmeter grund med vidunderlige terrasser, der er afskærmet fra vind og vejr, og hvor solen kan nydes hele dagen. Huset er tegnet af arkitekt Alfred Hansen og opført i 1987 men er siden moderniseret og fremstår yderst vedligeholdt. 
 
Det samlede beboelsesareal er på 221 kvadratmeter, heraf 32 kvadratmeter overdækket terrasse. Der er fire soveværelser med otte sovepladser i alt, og huset fremstår lyst og åbent og smagfuldt indrettet med gode møbler og lækre materialer. Der er to fløje, hvor der i den nordvendte fløj er en fantastisk spa-afdeling med bruser, sauna og stor luksus-spa, mens man i den modsatte fløj finder stue og køkken. Der er desuden et stort udhus med i alt fire rum, hvor der er rig mulighed for opbevaring og hvor man finder alt det, der kræves for en god ferie inklusiv fælles cykler, solsenge, havemøbler og grill. Ejendommen opvarmes med elvarme, varmepumpe og brændeovn. 

Boligen i billeder

Du kan se mange flere billeder samt læse mere om boligen lige her.