07 marts, 2023 Erhverv

Ny CEO er på plads hos Tenax Sild A/S

Michael Møller Jensen er ny mand i spidsen for fødevarevirksomheden, og han kommer med bred erfaring fra forskellige fødevarevirksomheder som Bisca og Harboe.   

Michael Møller Jensen er pr. 1. marts 2023 ansat som ny CEO hos Tenax Sild A/S, hvor han overtager posten fra Anette Ladefoged, som har stået i spidsen for virksomheden siden 2017.

Michael Møller Jensen er uddannet statsautoriseret revisor og kommer med solid erfaring fra bl.a. fødevareindustrien hos Bisca og Harboe – og senest fra en stilling som CEO hos Addifab.

”Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Tenax Sild, og sammen med den øvrige ledelse bidrage til den fremtidige udvikling af virksomheden. Tenax Sild har som markedsleder inden for silde– og fiskeprodukter, hvor kvalitet og innovation er i fokus, en rigtig spændende markedsposition, som jeg ser frem til at udbygge yderligere.”

Michael Møller Jensen

Tenax Sild sælger sine produkter under mærkerne; ’Lykkeberg 1899’, ’Fiskemandens’ og ’Skagen’. Virksomheden er specialister i sild – både den stegte, eddikemodnede og den unikke gammeldags modnede. Desuden forarbejdes andre fiskespecialiteter som fiskefrikadeller, fiskepatéer, kaviar af stenbiderrogn og ørredrogn.

Tenax Sild producerer sine produkter på fabrikkerne i Nyborg og Aalbæk, og beskæftiger ca. 130 ansatte.

”Vi er glade for at have fået Michael Møller Jensen ansat som CEO for Tenax Sild. Vores fokus i Tenax Sild er fortsat, at levere varer af høj kvalitet til dansk detailhandel og foodservice, og vi er sikker på at Michael Møller Jensen sammen med teamet kan sikre og udvikle dette.”

Claus Juel-Jensen, bestyrelsesformand for Tenax Sild A/S