• Forside
  • Erhverv
  • Erhvervsejendom i Fokus: Unik ejendom beliggende på Skagen Havn
25 april, 2024 Erhverv

Erhvervsejendom i Fokus: Unik ejendom beliggende på Skagen Havn

Velkommen til denne første udgave af Erhvervsejendom i Fokus hvor vi sammen med EDC Erhverv Poul Erik Beck Vendsyssel sætter fokus på en af Skagens erhvervsejendomme med stort potentiale.

I denne omgang af Erhvervsejendom i Fokus skal vi se nærmere på en ganske unik erhvervsejendom på Skagen Havn.

Ejendomstype: Detail

Bebygget areal: 381 m²

Grundareal: 2.404 m²

Pris: 4.000.000 kr.

Erhvervsejendommens beliggenhed

Drømmer du om at drive din egen forretning i Skagen? Så er denne unikke ejendom på Kvasevej 4 lige noget for dig. Beliggende på Skagen Havn, har denne ejendom en perfekt placering med masser af potentiale.

Ejendommen er beliggende et sted med stor trafik året rundt, lige ved den idylliske jollehavn.

Til dagligt går og kører et stort antal håndværkere forbi, ligesom mange går forbi på en gåtur eller cykler forbi på havnerundfarten.

I sommerhalvåret ligger ejendommen ekstra godt placeret, da de langt over 100.000 krydstogtgæsters vej til og fra skibet altid går ad Kvasevej, hvor denne erhvervsejendom ligeledes er beliggende.

Erhvervsejendommens indretning

Ejendommen består af 516 m² bebygget areal, som i dag er fordelt med butikslokale i stueplan, kontor på 1. salen og 2 lagerrum.

Butikslokalet er bestående af et stort butikslokale med indgang fra Jollehavnen. Udover det store butikslokale er der personalerum, toilet og gode muligheder for lagerplads.

Kontoret som er beliggende på 1. salen, består af 5 gode rum som kan benyttes som kontorplads eller mødelokale, herudover er der badeværelse samt køkken.

Der er to identiske lagerrum på hver 103 m2, lagerrummene er isoleret og med port.

For den ubebyggede grund gælder Kommunalplanramme SKA.H.01.04 Vestmolen m.fl., hvor maks. bebyggelsesprocent udgør 110%. Etageantal må maks. være 2 etager, med en maksimal bygningshøjde på 15 meter. Afstand til skel min. 5 meter og der skal etableres opholdsarealer svarende til min. 10% af etagearealet.

Bemærk at bygningen er beliggende på lejet grund.

Erhvervsejendommen i billeder

Du kan blive endnu klogere på denne ejendom samt bestille en fremvisning lige her