16 maj, 2022 Nyheder

Sommerhus nedbrændt samt indbrud i sommerhuse

Der har været nok med action i vores lokalområde i de seneste dage.

Indbruddene:

I Jerup er der anmeldt et indbrud i et sommerhus på Milrimvej som skulle være foregået mellem d. 5. og d. 12. Maj. Her fik tyven(e) adgang ved at knuse en rude i en terrassedør.

Ved dette indbrud slap tyven(e) afsted med en PH-lampe i messing med orange glas, to af Børge Mogensens “Den Spanske Stol” samt en Arne Jacobsen-stol.

Desuden er der begået et indbrud mod et sommerhus på Klyngen i Kandestederne

Ved dette indbrud er der knust hele 2 ruder i terrassedøren for at tvinge sig adgang til sommerhuset.

Dette indbrud blev begået i tidsrummet mellem torsdag kl. 22.00 og fredag kl. 8.00. 

Her har politiet dog endnu ikke overblik over eventuelle tyvekoster.

Det nedbrændte sommerhus:

Natten til søndag opstod der en voldsom brand i et sommerhus på Mågevej ved Ålbæk.

Huset var så overtændt at det mere eller mindre er brændt helt ned.

i de kommende dage skal politiets teknikere forsøge at finde årsagen til branden. Ifølge ejeren af sommerhuset har der nemlig ikke boet nogen i sommerhuset i længere tid.

Det er således endnu uvist hvad der forårsagede branden.

Branden var så tilpas voldsom at de omkringliggende sommerhuse blev evakueret. Beboerne kunne dog relativt hurtigt vende tilbage til deres sommerhuse.

Der var hele 3 hold brandmænd- og biler tilstede. Både brandmændene fra Skagen og Frederikshavn assisterede således brandmændene fra Ålbæk.

På trods af at der ikke har boet nogen i sommerhuset i en længere periode har Nordjyllands Politi på nuværende tidspunkt ingen grund til at tro at der ligger en kriminel handling bag branden.

Hvis du har information som kan bidrage til en af ovenstående sager, så hører Nordjyllands Politi meget gerne fra dig på telefon nr. 1-1-4.