• Forside
  • Nyheder
  • Skawbowling står til lukning hvis nye forpagtere ikke melder sig på banen
16 april, 2023 Nyheder

Skawbowling står til lukning hvis nye forpagtere ikke melder sig på banen

Mike og Betina som det seneste ca. 1 1/2 år har forpagtet bowlinghallen, ønsker som bekendt at give stafetten videre inden længe.

Det sker efter at Betina har fået sit drømmejob som dagplejer.

Således har begge forpagtere nu et fuldtidsjob ved siden af de mange timer som de ønsker at lægge i bowlinghallen.

Mike og Betina føler sig utrolig heldig over den tid de har haft som forpagtere.

De har nydt hvert et øjeblik med de mange glade gæster og ikke mindst det fantastiske team af medarbejdere som de hele vejen har haft bag sig.

Det er derfor også både med sorg og glæde, at Mike og Betina, efter en fantastisk tid som forpagtere af Skawboling, nu ønsker at give stafetten videre.

Mike og Betina lukker og slukker efter planen byens bowlinghal pr. 1. maj i år, det er derved ved at være sidste chance hvis bowlinghallen skal overleve.

Det er Skagen Beton som ejer bygningen samt grunden den står på – findes der dermed ikke en ny forpagter indenfor kort tid kan meget derfor desværre tyde på at byens bowlinghal og samlingssted gennem en lang årrække kan blive fortid.

Dermed mister byen også et ideelt sted til fester, børnefødselsdage, familiesammenkomster samt en af byens bedste grillbarer.

Kan du se dig/jer som selvstændig i en hverdag fyldt med latter, smil, go’ stemning og hvor 2 dage ikke er ens – så tøv ikke med at ringe eller kigge forbi til en snak i bowlinghallen hvor Mike og Betina naturligvis er klar til at hjælpe og vejlede nye forpagtere godt i gang.

Lad os krydse fingre for at vi også i fremtiden har en bowlinghal i Skagen!