04 april, 2023 Nyheder

Skawboere overtager Nybolig Frederikshavn

Nybolig Frederikshavn har pr. 1. april fået nye ejere. Her overtog Anders Nygaard og Tommy Fuglsang ejerskabet af Nybolig Frederikshavn i Midtpunkt. De ejer i forvejen Nybolig Skagen og Nordicals erhvervsmæglere Vendsyssel i Frederikshavn.

Carsten Kassow og Daniel Aaby, som var indehavere af Nybolig Frederikshavn indtil i lørdags, fortsætter begge som medarbejdere. Derudover tilknyttes der snarest en daglig leder.

“Vi kan endnu ikke offentliggøre navnet på den daglige leder, men det bliver godt, og målsætningen er helt klart, at Nybolig Frederikshavn skal erobre markedsandele. Det mener vi absolut, er en realistisk målsætning.”

Tommy Fuglsang

Carsten Kassow og Daniel Aaby ser store fordele i, at organisationen styrkes.

“Det betyder, at vi nu kan bruge alle vores kræfter på at servicere kunderne. Vi er overbeviste om, at vores kunder vil opleve det som en fordel, at Nybolig Frederikshavn bliver en del af en større og veldrevet organisation.”

Carsten Kassow og Daniel Aaby

Anders Nygaard og Tommy Fuglsang kommer begge fra Skagen, men sidstnævnte har boet i Frederikshavn siden 2014 med sin kone og tre børn. Han er aktiv i flere netværk og foreninger i Frederikshavn, hvor han blandt andet spiller fodbold og padel.

“En hushandel er for de fleste menneskers vedkommende den største investering i deres liv. Det kræver nogle ganske særlige egenskaber og kvalifikationer at være på pletten i det rette øjeblik, når der handles hus. Det er med denne viden i bagagen, at vi overtager Nybolig Frederikshavn med en forventning om, at flere vælger os, når de skal sælge deres hus, lejlighed eller sommerhus.”

Tommy Fuglsang

Anders Nygaard og Tommy Fuglsang overtog i 2015 Nybolig Erhverv Vendsyssel, som i 2019 skiftede navn til Nordicals. Tommy Fuglsang er daglig leder af Nordicals, hvor der er fire medarbejdere på kontoret i Kattegat Silo i Frederikshavn.

Anders Nygaard har siden 2003 været indehaver af Nybolig Skagen på C. S. Møllers Vej 2A, hvor han også har det daglige ansvar. Tommy Fuglsang og Anders Nygaard fortsætter i deres nuværende roller efter overtagelsen af Nybolig Frederikshavn.

“Men det er klart, at det giver os nogle spændende muligheder, at vi nu ejer Nybolig i både Frederikshavn og Skagen, og de synergieffekter skulle gerne udmønte sig i, at vi styrker Nyboligs position i Frederikshavn,” pointerer Tommy Fuglsang afslutningsvis