• Forside
  • Nyheder
  • Skagen Marathon slår vild rekord allerede inden startskuddet lyder
28 september, 2023 Nyheder

Skagen Marathon slår vild rekord allerede inden startskuddet lyder

Skagen Marathon har her 9 dage inden at startskuddet lyder, allerede slået en ganske vild rekord.

I skrivende stund er der nemlig allerede sikret deltagerrekord til årets udgave af Skagen Marathon.

Der er i skrivende stund intet mindre end 2.961 løbere tilmeldt årets store løbefest i Skagen, hvilket er en markant stigning i forhold til den hidtidige rekord på 2.700 deltagere.

Hos Toppen af Danmark som er arrangør af Skagen Marathon forventer man da også at nå op på de magiske 3.000 løbere inden startskuddet lyder lørdag d. 7. oktober kl. 10.

Hos Toppen af Danmark er man glade for at så mange løbere har lyst til at tage turen til Skagen sådan en helt almindelig lørdag i oktober.

Selvom størstedelen af løberne naturligvis kommer fra nær og fjern i Danmark, så har en lang række nationaliteter meldt sin ankomst til Skagen Marathon. Der er således både hollændere, amerikanere, nordmænd, canadiere og mange andre nationaliteter på startlisten.

De mange løbere er fordelt ud på både Marathon, 1/2-Marathon, Grenen Trail, 10 og 5 km.

Skagen Marathon er således også en løbefest for alle med distancer for både børn og voksne samt øvede såvel som nybegyndere.

For børn er der nemlig et 5 kilometer langt børne Marathon og for de som blot ønsker en god, lang og smuk vandretur, er der mulighed for at gå et halvmarathon, hvor man går samme rute som Marathon- og 1/2-Marathon løberne.

Uanset hvilken rute du vælger er der garanti for en god løbsoplevelse med det bedste Skagen har at byde på – Du kommer nemlig på de fleste ruter gennem noget af vores smukkeste natur, men også gennem de smukkeste og ikoniske dele af vores smukke by.

Herunder kan du se rutekort for de forskellige ruter:

Du kan læse meget mere om Skagen Marathon, de forskellige distancer samt tilmelde dig lige her