18 juni, 2024 Det sker

Skagen Handel inviterer til Hvid Sankt Hans

Det er efterhånden en tradition at Skagen Handel inviterer til Hvid Sankt Hans – og i år er naturligvis ingen undtagelse.

I år falder Sankt Hans Aften søndag d. 23. juni, hvorfor Hvid Sankt Hans i år løber af stablen allerede fra på fredag d. 21. juni og henover hele weekenden.

Når Skagen Handel afholder Hvid Sankt Hans fejres midsommeren og fællesskabet på bedste vis.

De tre dage eventet kører over, vil de butiksansatte ikke alene være klædt i hvidt og stråhat – Som handlende vil du også blive budt på et glas lækker Skagen-rosé når du handler i en af de mange deltagende medlemsbutikker.

Hvid Sankt Hans kører naturligvis ude i butikkerne hos Skagen Handels medlemmer, men også på Viggo Hansens plads, hvor repræsentanter fra Skagen Handel vil stå og dele rosé ud til byens handlende.

Skagen Handel forkæler således de handlende på toppen af Danmark lidt ekstra denne weekend – og det er de tidligere år blevet taget virkelig godt imod.

”Det skaber altid glæde, smil og overraskede ansigter hos de handlende, når vi i Skagen Handel sammen med vores medlemmer skænker rosé i dagene op til Sankt Hans aften.”

– Udtaler Mathias Rump Hansen som er aktivitetsudvalgsformand i Skagen Handel.

Hvid Sankt Hans skaber samhørighed og fællesskab

Selvom dagene hvor Hvid Sankt Hans i Skagen løber af stablen primært handler om at forkæle de handlende i byen, så er der mere i det end dét.

”Hvid Sankt Hans viser samtidig det gode fællesskab og samarbejde vi har blandt de mange medlemmer i Skagen Handel, hvor vi gerne går den ekstra mil for den gode og ekstraordinære kundeoplevelse overfor vores kunder.”

– Sådan lyder det fra Mathias Rump Hansen som fortsætter:

”Selvom det ikke er målet med Hvid Sankt Hans, så gør det naturligvis ikke noget at vi samtidig får frem i lyset hvem der er medlem og hvem der ikke er. Vi afholder hen over året flere større arrangementer, står for julebelysningen og står for den politiske dialog og meget andet. Derfor er det afgørende at vi står sammen i midtbyen og bakker op om handelsstandsforeningen og dens aktiviteter, for uden den var der ingen Open By Nights, julebelysning- og aktiviteter, bare for at nævne nogle.”

Hvid Sankt Hans løber af stablen på Viggo Hansens Plads samt ude hos foreningens medlemmer på følgende dage og tidsrum:

Fredag d. 21. juni: Kl. 14.00 – 17.00

Lørdag d. 22. juni: Kl. 11.00 – 15.00

Søndag d. 23. juni: kl. 11.00 – 15.00