• Forside
  • Det sker
  • Skagen bageri og café udvider: Får Bagedyst-vinder med
27 januar, 2023 Det sker

Skagen bageri og café udvider: Får Bagedyst-vinder med

Imorgen, lørdag d. 28. januar får Skagen bageri og café fornemt besøg når bagedystvinder Sæþór Kristínsson kigger forbi og tryller i kagekøkkenet. 

Sæþór Kristínsson er kendt for TV-programmet ’Den Store Bagedyst’, hvor han i 2021 hev sejren hjem med sine imponerende kager.

Nu har han indgået et samarbejde med Skagen bageri og café, hvor han fremadrettet vil udvikle opskrifter på en masse lækre sager til deres sortiment i Skagen. 

Sæþór Kristínsson har de sidste måneder knoklet med test-bagning og udvikling af opskrifter, så nu er tiden endelig kommet til at forkæle skawboerne med lækkert bagværk.

I morgen lørdag fra kl. 11.00 er han at finde i bageriet, hvor et spændende udvalg af fastelavnsboller bages og serveres.

Kig forbi og sig hej, køb en dejlig kop kaffe og en friskbagt fastelavnsbolle med hindbær/passion, tonka/citron eller nutella – Den perfekte måde at skyde fastelavnsbollesæsonen i gang på!

Vi ses hos Skagen bageri og café – Sankt Laurentii Vej 82, 9990 Skagen

Sæþór er i fuld gang med forberedelserne til morgendagens lancering af 3 nye fastelavnsboller hos Skagen Bageri og cafë.