21 marts, 2024 Nyheder

Restaurant De2Have er klar med ny overdådig menu

Hos Restaurant De2Have har de lige nu travlt med at blive klar til den nye sæson som starter allerede i morgen, fredag, d. 22. marts.

Konceptet er ændret en smule i forhold til sidste år – det betyder til gengæld bare endnu flere lækre valgmuligheder.

Hvor der før var 5 retter at vælge imellem er der nu intet mindre end 13 retter fordelt på 5 forretter, 4 hovedretter og 4 desserter at vælge imellem.

Menuen vil dog stadig skifte fra sæson til sæson, således at der hele tiden er nye spændende smagsoplevelser i vente hos landets nordligste restaurant.

Læs med herunder hvor vi gennemgår den overdådige menu hvor der uden tvivl vil være noget for en hver smag:

Forretterne

Asparges
Hvidvinspocheret hvide asparges med håndpillede rejer. Hertil serveres der en luftig sauce hollandaise og frisk klippet karse.
Serveres med koldhævet brød samt pisket smør.

Jomfruhummer
Store hele jomfruhummere bagt med rørt smør og urter. Serveres med marineret spæde salater, aioli og friske urter
Serveres med koldhævet brød samt pisket smør.

Skinke
Spansk sortfodsskinke med trøffel mayo, syltede svampe, rustikke salater, soyaristede mandler og friske urter.
Serveres med koldhævet brød samt pisket smør.

Vegetar
Spæde salater, trøffelcreme, sylterier, bagte grøntsager, perle couscous, saltede mandler og sæsonens friske urter
Serveres med koldhævet brød samt pisket smør.

Østers au naturel
Franske østers serveres med champagne-hindbær vinaigrette og citron

Hovedretterne

Dagens fisk
Stegt lys fisk med jordskokkepuré tilsmagt med brunet smør, syltet og stegte forårsløg, saltbagt selleri og friske urter
Hertil serveres en luftig sauce hollandaise samt små kartofler vendt i hakket persille og smør
Mulighed for tilkøb af 10g caviar

Ribeye
Ribeye som den bør være med en stor fed marmorering.
Serveres med marineret spæde salater, hjemmepisket sauce bearnaise og pommes frites.
Mulighed for tilkøb af Foie gras og/eller friskrevet trøffel

Lam
Rosa stegt lammeculotte marineret i ramsløg, krokette af lammebov, puré af rødder, timian bagte gulerødder og friske urter
Serveres med hønsesky og små kartofler vendt i hakket persille og smør.
Mulighed for tilkøb af Foie gras og/eller friskrevet trøffel

Vegetar
“Linsebøf” rørt med friske urter, hertil årstidens grøntsager i forskellige tilberedninger
Serveres med små kartofler vendt i hakket persille og citron
Hertil serveres der smørsauce med kapers og hasselnødder

Desserterne

Rabarber
Sukkerpocheret danske rabarber.
serveret med økologisk vaniljeis, nougatin og karamelliseret hvid chokolade

Créme Brúlée
Hjemmelavet hvid chokolade Créme Brúlée
Serveret med bagt chokolade og sorbet

Ost
Smørstegt surdejsbrød serveret med klassisk Brie de Meaux
Hertil en hjemmelavet solbærkompot, løg, friskrevet trøffel og bitre salater

Petit fours
3 stk lækre chokolader fra Aalborg Chokoladen

Helaftensoplevelse på De2Have

Læn dig tilbage, nyd den betagende udsigt ud over byen, fyrtårnene og Grenen og lad Restaurant De2Have give jer en uforglemmelig aften, med god mad efter kokkens nøje udvalg.

En helaften består af:

  • Snacks
  • hjemmebagt brød og pisket smør
  • 4-retters menu
  • hertil en afstemt vin- eller saftmenu
  • De2Haves kaffe & avec

Helaftenen skal vælges af hele bordet og der tages naturligvis højde for allergener.

Pris pr. person: 1.499,-

Påskefrokost ud af huset

I anledning af påskens komme har teamet bag Restaurant De2Have brugt det spæde forår på at sammensætte en lækker påskemenu.

Den kan du læse meget mere om lige her

Du kan blive klogere på Restaurant De2Have, læse mere om deres menu samt booke bord lige her