Hos Restaurant De2Have er indehaver Casper Kjær og hans team i disse dage ved at klargøre Danmarks nordligste restaurant til den nye sæson.
Ifølge Casper Kjær går restauranten en spændende sæson i møde med stor optimisme fra både ham selv og resten af det dygtige og dedikerede team bag Restaurant De2Have.
I første omgang skydes sæsonen i gang med manér til påske.
I den forbindelse kan du helt ekstraordinært bestille en lækker påskemenu ud af huset.
Her har restaurantens dygtige kokke gjort det nemmest muligt for dig, at servere lækker og velsmagende mad som emmer af påske til dine gæster.
Påskemenuen kan bestilles til afhentning lørdag d. 30/3 og søndag d. 31/3 i tidsrummet kl. 11.00 – 12.00.
Gammeldags modnet sild m- hjemmerørt karrysalat, kapers, syltede løg samt karse.
Rejesalat med håndpillede rejer, mayo, agurk og dild.
Djævleæg med røget bacon, chili og urter.
Rosa stegt okse med trøffelmayo, bagte tomater og urter.
Oste med hyben-portvinskompot og sojamandler
Citronfromage med bagt hvid chokolade
Til hele menuen hører der pisket smør og lækkert, hjemmebagt brød.
Prisen pr. person er kun 249,-
Bemærk venligst at menuen er anrettet pr. person
Bestil den lækre påskemenu via mail til: info@restaurantde2have.dk.