• Forside
  • Nyheder
  • Ny projektleder til bæredygtighedsområdet hos Destination NORD
04 januar, 2024 Nyheder

Ny projektleder til bæredygtighedsområdet hos Destination NORD

Anne Voss er tiltrådt per 2. januar 2024 i en ledig stilling som Sustainability Manager (Bæredygtighed) hos Destination NORD, som er destinationsselskab for Frederikshavn, Aalborg, Brønderslev og Læsø kommuner.

Hun har gennem en længere årrække arbejdet med kommunikation og markedsføring og har særlig erfaring med grøn omstilling, herunder virksomheders bæredygtige transformation. Anne Voss har en uddannelse i sustainability management fra Aros Business Academy og er uddannet fra University of Georgia i USA inden for markedsføring, PR og journalistik.

Hun får ansvar for at løfte de store ambitioner for bæredygtighedsområdet i Destination NORD i tæt samarbejde med de mange små og store turismevirksomheder og andre aktører. Herunder skal hun sikre den fortsatte udvikling af organisationens målsætninger på bæredygtighedsområdet ved at udvikle, implementere og forankre en bæredygtig turismeudvikling.

Organisatorisk bliver hun en del af det team, der arbejder med erhvervsturisme under navnet Aalborg Convention Bureau.

Destination NORD er sammen med de øvrige 18 destinationsselskaber i Danmark sat i verden for at arbejde mere professionelt med turismefremme og dermed få skabt mere omsætning og jobs inden for turisme- og oplevelsesøkonomien.