06 april, 2023 Nyheder

Nu åbner ejendomsmægler SkagenBolig deres kontor

Glæden er stor hos indehavere Max Olesen og Christian Strøm, som endelig kan åbne deres nyrenoveret kontor på Sct. Laurentii Vej 24B. Kontoret er åbent i Stones Coffee Shops gamle lokaler på Banegårdspladsen og det er især synligheden og store vinduespartier der har været den primære årsag til valget af lokale.

Som uafhængig ejendomsmægler tilbyder de individuelle løsninger tilpasset den enkelte bolig, med en fleksibilitet som kæder har sværere ved at opfylde. “Vi har fokus på at præsentere vores emner bedst muligt – vores kvaliteter og evner er ‘in-house’ gør det muligt, at reagere hurtigt og få sat boligen til salg i det tempo som passer vores sælgere bedst” udtaler Christian.

SkagenBolig kan allerede præsentere emner i deres udstilling og de glæder sig til at komme i gang med at vise hvad de kan.
Max og Christian har allerede fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på det materiale, de har vist frem på sociale medier og på deres hjemmeside. De glæder sig over den opbakning, de har modtaget, og de glæder sig til at byde alle indenfor.

SkagenBolig har åben hele påsken og faste åbningstider bliver fra 10-16 alle hverdage.

Der afholdes reception Store Bededag den 5 maj 2023.