• Forside
  • Nyheder
  • Nordjyske Bank forkælede lokale kunder og aktionærer ved arrangement på Kappelborg
03 marts, 2023 Nyheder

Nordjyske Bank forkælede lokale kunder og aktionærer ved arrangement på Kappelborg

Torsdag aften afholdte Nordjyske Banks lokale afdeling i Skagen kunde- og aktionærmøde i Kulturhus Kappelborg.

Det lokale kunde- og aktionærmøde træder i stedet for de store aktionærmøder som Nordjyske Bank før i tiden afholdte årligt i Frederikshavn, Hjørring og Aalborg.

Med de lokalt funderede kunde- og aktionærmøder ønsker Nordjyske Bank at møde kunder og aktionærer i øjenhøjde, i lokale omgivelser.

Aftenen startede med velkomst af den lokale afdelingsdirektør; Mads Reimer Andersen som i samme ombæring glædeligt kunne konkludere at salen på Kappelborg var stuvende fuld til sidste sæde.

Der var fuldt hus til Nordjyske Banks kunde- og aktionærmøde i Kulturhus Kappelborg torsdag aften.

Fra scenen kunne Mads da også berette om at de 200 pladser som var til rådighed til arrangementet blev revet væk på få dage.

Efter en kort velkomst bød Mads velkommen til Bankdirektør i nordjyske bank; Claus Andersen som gav en status på bankens situation og helbred.

Her kunne han blandt andet fortælle de fremmødte aktionærer at det netop var besluttet i de forgangne dage, at der grundet bankens særdeles tilfredsstillende årsregnskab for 2022 vil blive sendt intet mindre end 970 millioner kroner tilbage til aktionærerne.

Desuden kom han ind på Nordjyske banks image som ifølge FinansWatch kun overgås af Ringkøbing Landbobank samt arbejdernes landsbank. Nordjyske Bank overgår således store banker som Spar Nord, Sydbank, Sparekassen Danmark m.fl.

Målt på markedsværdier ligger Nordjyske Bank ligeledes på en stærk 3. plads, kun overgået af giganterne Danske Bank og Jyske Bank. Nordjyske Bank har sammen med Ringkøbing Landbobank en markedsværdi på 31,4 milliarder kroner.

Nordjyske Banks Foreningspris

Da Bankdirektør Claus Andersen gik af scenen var det blevet tid til at uddele Nordjyske Banks Foreningspris.

Det er femte år i træk at Nordjyske Bank hylder det stærke foreningsliv, som er at finde rundt omkring i Nordjylland.

Prisen uddeles på baggrund af et stort felt på hele 134 indstillede nordjyske foreninger. Ud af de mange gode kandidater er der fundet 3 vindere som udover hæderen og æren også får udbetalt en kontant pengepræmie på 33.333 kr.

Om Foreningsprisen udtaler bankdirektør Claus Andersen:

“Vi har et stærkt og solidt foreningsliv i Nordjylland, som har stor betydning for rigtig mange nordjyders hverdag. Derfor er det også vigtigt at anerkende og hylde det store arbejde, som ligger bag at drive gode og værdifulde fællesskaber rundt omkring i de nordjyske foreninger

Til kunde- og aktionærmødet i aftes skulle den ene af de 3 foreningspriser for i år så uddeles. Den gik til foreningen Mob Din Krop

Mob Din Krop var på scenen i aftes for at modtage Foreningsprisen som blev overrakt af afdelingsdirektør Mads Reimer Andersen (th.) og bankdirektør Claus Andersen (tv.)

Mob Din Krop er en idrætsforening i Frederikshavn for psykisk sårbare fra 18 år og op efter. Idrætsforeningen skaber et socialt fællesskab, hvor der er plads til alle uanset ens fysiske formåen. For dem er det vigtigste nemlig, at alle har mulighed for at indgå i et sundt og aktivt fællesskab.

Det betyder utroligt meget for os at modtage støtte i form af Nordjyske Banks foreningspris. Vi er i en proces, hvor vi skal til at etablere os som en selvstændig forening. Derfor kan vi med prisen opkvalificere nogle af vores kompetencer, så vi fortsat kan have fokus på at skabe et solidt fællesskab for vores medlemmer. Vores erfaring er nemlig, at vores medlemmer vokser og udvikler sig, når de deltager og bliver anerkendt for deres deltagelse – uanset niveau.”

Lisbeth Trend Poulsen, kasserer og medarbejderrepræsentant i Mob Din Krop.

Udover at styrke bestyrelsens kompetencer skal pengepræmien også bruges til at frikøbe nogle medarbejderressourcer til når foreningen deltager i diverse arrangementer.

Hele Nordjyllands pris

Nordjyderne har selv kunnet indstille og stemme på de nordjyske foreninger, som de mente skulle vinde foreningsprisen 2023. De ti foreninger med flest stemmer er sammen med ti yderligere foreninger, som er blevet udvalgt blandt indstillingerne, gået videre til finalen, hvoraf de tre vindere er blevet udvalgt af en uafhængig dommerkomité. Og her var det Mob Din Krops store og beundringsværdige arbejde for at drive en idrætsforening for psykisk sårbare, som overbeviste dommerkomitéen:

Mob Din Krop formår at skabe et sted, hvor medlemmer udvikler sig personligt i takt med, at de samtidig er aktive gennem et bredt udvalg af idrætsaktiviteter. I foreningen formår de at rumme alle deres medlemmer uanset, hvilke udfordringer det enkelte medlem står overfor. Vi er derfor stolte af at støtte en forening, som tager et stort ansvar i lokalsamfundet.”

Claus Andersen

Foruden Mob Din Krop har Madkassen Hjørring og Natteravnene i Aalborg også modtaget foreningsprisen 2023.

Økonomisk- og finansiel vejrudsigt

Private Banking investeringschef Henrik Holst Petersen

Da Foreningsprisen var uddelt var det blevet tid til at se lidt fremad og få den økonomiske og finansielle vejrudsigt for de kommende måneder og år.

Her indtog Private Banking investeringschef Henrik Holst Petersen scenen og kom med hans forudsigelser.

Dette var et punkt som mange af de fremmødte aktionærer især havde set frem til. I løbet af hans indlæg blev publikum klædt godt på til hvordan økonomien formentligt vil opføre sig i den kommende tid.

Indefra Kulturhus Kappelborg med Anders Agger

Anders Agger på scenen til Nordjyske Banks kunde- og aktionærmøde i Skagen.

Anders Agger rundede aftenens officielle program af med et herligt og underholdende foredrag.

En virkelig veloplagt Agger underholdte om sin tid på DR og fortalte historier bag de programmer, der har gjort ham kendt landet over.

Det faldt i god jord hos de fremmødte, der alle så ud til at have en fornøjelig torsdag aften på Kappelborg.

Undervejs i hans indlæg var der både plads til alvor og humor og emner som døden og kærlighed.

Det var alt i alt et skarpsindigt foredrag hvor publikum både fandt lejlighed til store grin, men også store tanker og eftertlænksomhed. Det var dog uden tvivl humoren som havde den centrale rolle i foredraget som sluttede af med et par bidder af historier fra Anders Aggers bog Kærlighed.

Da aftenens officielle program var ovre kort før kl. 21, var der arrangeret en lille let anretning på Kappelborgs 2. sal.

Her var der som resten af aftenen fri bar, ligesom at Hyttefadet diskede op med lækre mundrette kreationer til at stille den lille sult efter en aften med mange gode indlæg, dybe tanker og store smil og grin.

Gårsdagens kunde- og aktionærmøde var Nordjyske Banks 7. af slagsen rundt om i regionen. Inden udgangen af Marts vil banken have været rundt i hele Nordjylland med lignende kunde- og aktionærmøder.

Kunder og aktionærer kan, ifølge bankdirektør Claus Andersen allerede nu glæde sig til lignende arrangementer i fremtiden.