Traditionen tro afholdes der rundt om i hele landet Dinning Week i efterårsferien.
Denne uge kan du og hele familien få store kulinariske oplevelser til priser som de fleste kan være med på.
Dining week er nordens største restaurantfestival med hele 129 deltagende restauranter fordelt over hele Danmark.
Heroppe længst mod nord har vi 2 deltagende restauranter – Skagen Fiskerestaurant og Aalbæk gl. kro.
Herunder kan du se deres menuer i forbindelse med dining week:
Tre serveringer – Smagen Af Skagen
225,00 kr. + billetgebyr 26 kr.Forret:
Blinis med enebærrøget laks
Havtaske nuggets med aioli
Skagen SkinkeHovedret:
Bagt kulmule
Beder og svampe, grillede løg og muslingesauce samt grøn olieDessert:
Søndag d. 17. og 24. oktober.
Citron tærte
Brændt marengs, vanilje is og sprødt
Tre serveringer
225,00 kr. + billetgebyr 26 kr.
Forret
Hjemmerøget svinemørbrad
med syltede rødløg og krydderurtecreme på salatbundHOVEDRET
Kalveculotte med dagens grønt, små ristede kartofler og bearnaise sauceDESSERT
I perioden fredag d. 15. oktober – søndag d. 24. oktober.
Lun rabarbercrumble med flødeskum
Billetter bestilles på forhånd lige her