22 november, 2021 Det sker

Jul i Den Gamle Mølle på Kystmuseet i Skagen

Lørdag den 27. november slår Kystmuseet Skagen dørene op til Jul i Den Gamle Mølle med masser af julehygge, nisseløjer, julegodter, julekonkurrencer og musik. Og traditionen tro så skal børnene vække Nissefar i Den Gamle Mølle, så han kan blive klar til jul. Der er et begrænset antal billetter af hensyn til Corona.

Lørdag den 27. november kan du glæde dig til et sandt juleeventyr på Kystmuseet i Skagen fra kl. 13-16. Her bliver der traditionen tro masser af julehygge med hjemmebagte æbleskiver, hjemmelavet glögg, julemusik, oplæsning af julehistorier, juleklip og mange andre juleløjer.

Traditionen tro har drillenissen været på spil og han har lavet mærkelige ting rundt omkring på museet, som børnene skal undersøge nærmere.

I den rige fiskers hus spiller de glade spillemænd traditionelle julesange mens der bydes på søsterkage, og Nissemor læser julehistorier for børn i Kystmuseets hyggelige aktivitetshus. Kl. 15:00 synger Musikskolens Børne- og pigekor julen ind med flere fællessange udenfor ved museets store juletræ.  

Dagens højdepunkt finder sted kl. 15:30, hvor børnene skal vække Nissefar i Den Gamle Mølle. Han har sovet lidt for længe og nu skal han nå at blive klar til jul.

Hvis du heller ikke er helt klar til jul, så sælger Brovandeskolen fine juletræer foran museet, og der er masser af fine ting i museumsbutikken, hvis du mangler en mandel- eller en julegave.

Af hensyn til Corona er der et begrænset antal eventbilletter, som kan købes på Kystmuseet eller på websiden kystmuseet.dk Pris for voksne kr. 50 mens børn har gratis adgang.

Velkommen til en stemningsfuld eftermiddag på Kystmuseet Skagen med masser af julehygge for hele familien!