Hos Apéro Bistro & Champagnebar i Skagen er påsken ikke blot en højtid – det er en anledning til at samle madelskere og vinentusiaster til store smagsoplevelser og franske traditioner i charmerende rammer.
I år byder bistroen på to særlige arrangementer, der markerer påskens højdepunkter med både østers, champagne, Bourgogne-vine og klassisk fransk kokkekunst på højt niveau.
Torsdag den 17. april inviterer Apéro til en helt særlig eftermiddag i selskab med den legendariske fransk-danske mesterkok Michel Michaud, som for mange er indbegrebet af fransk gastronomi i Danmark.
Arrangementet finder sted fra kl. 16.00 til 18.00, hvor gæsterne får serveret fire forskellige østersretter, nøje komponeret af Michaud selv. Hver ret er tilberedt med respekt for råvarernes naturlige smag og ledsages af to eksklusive champagner fra huset L’Heureux Plekhoff, udvalgt til at komplementere østersens sarte og delikate karakter.
Undervejs deler Michaud anekdoter og refleksioner fra sit liv i køkkenet og sin kærlighed til de franske og nordiske madtraditioner. Det bliver en intim og smagsmættet oplevelse i gastronomiens tegn.
Pris: 595 kr. pr. person
Tid: Torsdag 17. april kl. 16.00–18.00
begrænset antal pladser – book din plads lige her
Lørdag den 19. april forvandles Apéro til en vinøs højborg, når Christian Philipson – grundlægger af Philipson Wine og passioneret Bourgogne-ekspert – indtager værtsrollen ved en eksklusiv Bourgogneaften.
Her guider Philipson gæsterne gennem otte nøje udvalgte Bourgogne-vine, ledsaget af en afstemt fire-retters menu, der matcher vinene og løfter den samlede oplevelse.
Aftenens menu spænder fra østers og grillet brioche med skaldyrstatar til kalvefilet med sauce choron og stegte porrer – tilpasset de udvalgte hvide og røde vine fra bl.a. Domaine La Vougeraie og Henri Felettig.
Det bliver en aften med både læring, fortælling og fordybelse i én af verdens mest eftertragtede vinregioner – fortolket i Apéros afslappede, men kvalitetsbevidste univers.
Pris: 1.495 kr. pr. person
Tid: Lørdag 19. april kl. 18.00–22.00
Reservation er nødvendig – Book plads lige her
Apéro har i foråret markeret sig som én af Skagens mest ambitiøse spise- og mødesteder.
Med sit franske udgangspunkt, sin store passion for champagne og en dedikeret tilgang til både mad og værtskab, er Apéro et naturligt samlingspunkt for livsnydere, feinschmeckere og dem, der bare har lyst til at smage en bid eller tår af Frankrig – på toppen af Danmark.
Stedet har netop udvidet sit menukort og har budt velkommen til en ny chefkok, hvilket har sat yderligere fart på den gastronomiske retning – Læs mere om dette lige her
Selvom det i påsken er de særlige arrangementer, som stjæler opmærksomheden – med navne som Michaud og Philipson i huset, så er den franske bistro og champagnebar naturligvis også åben alle dage med lækker frokost, god baristakaffe, skønne vine og champagner og de mest velsmagende bistroretter dagen lang. Læs mere og reserver din plads på www.aperoskagen.dk
Velkommen til en påske med franske smage, champagne i glasset og stemning i særklasse – kun hos Apéro i Skagen.