Den franske bistro & champagnebar Apéro byder foråret velkommen med spændende nyheder.
Med en ny chefkok i køkkenet og en række forbedringer af lokalerne er der lagt op til en sæson fyldt med autentisk fransk mad og stemning.
Når Apéro på fredag d. 14. marts genåbner for sæsonen, bliver det med Andreas Stecher i spidsen for køkkenet.
Den 23-årige kok har allerede syv års erfaring, der startede med en læretid hos Bryghuset Vendia i Hjørring og efterfølgende næsten fire år hos Brøndums Hotel i Skagen, hvor han også blev udlært.
Nu tager han skridtet videre hos Apéro, hvor han ser frem til at udfolde sine kulinariske evner i det franske køkken, som ejerne Mikkel og Katerina har skabt.
“Jeg glæder mig til at arbejde med Apéro’s ærlige franske køkken, hvor alt laves fra bunden, og hvor der er stor respekt for de gode råvarer. Det er et fantastisk fundament at bygge videre på, og jeg ser frem til at finpudse detaljerne og tilføre mit eget præg.”
– Fortæller Andreas Stecher.
Han understreger dog, at kernen i Apéro forbliver den samme – Gæsterne kan stadig forvente klassisk fransk bistromad med velkendte smagsnuancer og traditionel tilberedning.
Til dagligt vil han primært fokusere på at optimere og forfine retternes små detaljer, mens han får friere hænder til at eksperimentere under særlige events i løbet af foråret og sommeren.
Henover vinteren har Apéro gennemgået en omfattende forvandling, hvor lokalerne i den gamle stationsbygning er blevet optimeret – Dog uden at gå på kompromis med den hyggelige og autentiske atmosfære.
Den største forandring er i det tilstødende lokale, der vender ud mod stationsområdet. Her er der nu skabt mere plads til spisende og vinelskende gæster, samtidig med at en ny, lille bar er blevet etableret.
Derudover har køkkenet fået en totalrenovering, hvilket giver Andreas Stecher og hans kokketeam optimale arbejdsbetingelser for at levere den høje kvalitet, Apéro er kendt for.
Fra fredag den 14. marts til lørdag den 22. marts kan gæster opleve Apéros sæsonstart med en ny aftenmenu, der serveres fra onsdag til lørdag mellem kl. 18.00 og 21.00.
Aftenens 3-retters menu:
Forretter: Tatare à L’Apéro eller laks med tomater provençal
Hovedretter: Klassisk fransk Coq au vin eller Poisson au vin blanc (hvidvinsdampet fisk)
Desserter: Tarte Tatin (klassisk fransk æbletærte) eller Crème au caramel
Priser:
Hovedret alene: 195 kr.
2 retter: 295 kr.
3 retter: 395 kr.
Tilkøb af osteanretning: 125 kr.
Udover sæsonmenuen byder Apéro også på en række faste bistrot-klassikere, herunder Croque Monsieur, laksesalat med vinaigrette samt sprød salat med confiteret and.
Apéro er ikke kun en aftenrestaurant – morgenmad, frokost og små serveringer er også en del af konceptet.
Morgenmad serveres frem til kl. 11.00:
Morgen complet: 85 kr.
Morgen luxe: 105 kr.
Champagne pr. glas: 100 kr.
Frokost serveres mellem kl. 11.00 og 17.00:
Frokostkortet består af otte forskellige franske frokostretter, hvor man kan vælge frit for 125 kr. – Der vil være et varieret udvalg af kød-, fiske- og osteanretninger.
Canapéer serveres hele dagen fra kl. 11.00 til 22.00:
Apéro tilbyder 5-8 små, skiftende retter, der er perfekte til et glas champagne eller vin – eller som små ekstra serveringer til frokosten eller aftenmenuen.
Uanset om man ønsker at nyde en lækker bistromiddag, en hurtig frokost eller blot et glas vin i hyggelige omgivelser, er Apéro stedet.
“Vi byder alle velkommen – også dem, der blot ønsker at nyde et glas vin eller en god kop kaffe i hyggelige omgivelser.”
– Sådan lyder det fra teamet bag Apéro.
Vil du sikre dig en plads til sæsonstarten? Book bord på aperoskagen.dk – og oplev fransk bistrostemning i hjertet af Skagen.