• Forside
  • Kultur
  • ForårsRevyen julegaveforslag: Gi’ et grin i gave!
13 december, 2023 Kultur

ForårsRevyen julegaveforslag: Gi’ et grin i gave!

Decembers snevejr er blevet til sjap og udsigten til den hvide jul, synes at være lige så langt væk, som Sankthansaften uden bål og Prins Joachims børns kongelige titler. Men nu er der alligevel et lyspunkt i den kommende højtid. Du kan nemlig få hjælp til julegaveindkøbet – måske fra en lidt overraskende side og julegaver skal jo lige præcis helst være en overraskelse.

Ligner du mest af alt en desperat Dennis Knudsen på en færgehavn, når snakken falder på årets julegaveindkøb? Fortvivl ikke mere; Forårsrevyen har svaret. Billetter til Forårsrevyen 2024 er den perfekte julegave til dem, der har alt. Hvis en billet med spisning er over julegavebudgettet, kan du købe en billet uden, og så kan de selv tilkøbe spisning senere. Det er altså smart. Og køb af gavebilletter klares nemt og hurtigt med få klik på revyens hjemmeside og så bliver der endnu bedre tid til alt det andet i december; ekstra travle arbejdsdage, nissefester i børnenes institutioner, julefrokoster med lidt for højt alkoholindtag, kagebagning og gaveindpakning.

Og når gavebilletterne er købt, kan du læne dig tilbage med et glas glögg og glæde dig over at du bliver den gavmilde giver af en festlig, sjov og musikalsk aften på Gaardbogaard Gods – en aften modtageren sent vil glemme.

Forårsrevyens spilleperiode er 7. til 16. marts 2024 og billetter købes på www.foraarsrevy.dk. Og husk: man må gerne lægge en gave under træet til sig selv. Men skynd dig lidt; i skrivende stund er over halvdelen af billetterne solgt. ”Det er virkelig en dejlig gave; hvem vil ikke gerne have et godt grin og en festlig aften i gave i stedet for underbukser eller endnu et slips til samlingen?” spørger revyens formand og billetansvarlige, Søren Hjortnæs.

Forårsrevyen har siden 1982 spillet på diverse spillesteder i og omkring Ålbæk og har alle årene været store publikumssucceser. 2024 revyen bliver flottere, sjovere, mere musikalsk end nogensinde, lover instruktør Kalle Meyer Vestergaard. Holdet bag revyen har siden september måned været i gang med at udvælge tekster og har også haft de første læseprøver. Der er også blevet tegnet og målt op til en ny og imponerende scenografi, kostumerne bliver syet og rettet til og musikken er ved at blive arrangeret og produceret, så både på og bag scenen hersker der for tiden en anderledes hektisk juletravlhed.
Instruktøren siger: ”Jeg er sikker på at revyen i 2024 bliver endnu bedre end tidligere år. Selvom revyen er en klassisk lagkagerevy med en god blanding af musikalitet, satire, galskab og komik, bliver der også plads til fornyelse og et moderne udtryk”.

Forårsrevyen ønsker alle rigtig glædelig jul – vi ses til marts.