28 marts, 2023 Nyheder

Color Hotel Skagen investerer i fremtiden

Gennem de seneste år har Color Hotel Skagen opgraderet sine ferielejligheder, suiter, restaurant og konferencelokaler – og nu står hotellets køkken klar i en opgraderet udgave efter tre måneders ombygning. Alt i alt er der investeret omkring 17 millioner kroner i de mange forbedringer. Formålet er at tiltrække flere gæster, hvilket ikke blot er til gavn for hotellet, men for hele Skagen, udtaler direktør Rikke Gandrup.  

Color Hotel Skagen har altid haft fokus på at vedligeholde sine faciliteter, og på trods af coronanedlukningerne har de seneste år ikke været nogen undtagelse. I 2022 kunne hotellet således præsentere en lang række forbedringer: 24 ferielejligheder har fået nye møbler, suiterne er blevet opgraderet med spabade og nyt inventar på badeværelserne, restauranten er blevet udvidet med flere siddepladser, mens konference- og selskabslokalerne er blevet udstyret med nye møbler, belysning og lydudstyr. Dertil kommer, at hotellet har lagt nye bæredygtige, genanvendelige gulvtæpper fremstillet af genbrugsmateriale på alle gangarealer og hotelværelser i hovedbygningen. I januar i år påbegyndte hotellet desuden en komplet ombygning af køkkenet, der nu står færdigt.

”Det er vigtigt for os at følge med tiden og investere i tiltag, som kan tiltrække gæster og imødekomme deres forventninger til et 4-stjernet hotel som vores. Vi har investeret cirka 17 millioner kroner i de her vedligeholdelsesprojekter, fordi vi – sammen med vores ejer, Color Line – tror på hotellets fremtid. Vi er Skagens største hotel, og jo flere gæster vi kan tiltrække både i og uden for højsæsonen, jo bedre er det også for byens restauranter og forretninger, som vores gæster gerne besøger.”

Rikke Gandrup, direktør hos Color Hotel Skagen

Omtanke for mennesker og miljø

I 2019 blev Color Hotel Skagen certificeret med turistbranchens anerkendte miljømærke, Green Key, og hotellet ønsker at gå forrest, når det gælder miljøvenlige og bæredygtige løsninger. Det er tydeligt i det nye køkken, hvor både udsugningsanlæg, hvidevarer og andre køkkenmaskiner er valgt i energisparende modeller.

”Vi kan bespise op til 500 mennesker på en aften, og i et køkken af den størrelse gør de energirigtige løsninger virkelig en forskel,” fortæller Rikke Gandrup og tilføjer:

”I forbindelse med renoveringen af køkkenet har vi desuden nedlagt to værelser for at skabe større og bedre omklædningsrum samt en moderne kantine til vores personale. Det er vigtigt for os at tilbyde nogle lækre rammer og arbejdsforhold. Vi er afhængige af, at vores medarbejdere er glade og har det godt, for at de kan give vores gæster en god oplevelse.”

Rikke Gandrup

Forbedringer på Color Hotel Skagen

Fra 2020 til 2023 har Color Hotel Skagen investeret cirka 17 millioner kroner i disse forbedringer:

  • Nye møbler i ferielejlighederne
  • Spabade og nyt badeværelsesinventar i suiterne
  • Udvidelse af restauranten med flere siddepladser
  • Nyt lydudstyr, belysning og møbler i konference- og selskabslokalerne
  • Bæredygtige, genanvendelige gulvtæpper fremstillet af genbrugsmateriale på alle gangarealer og hotelværelser i hovedbygningen
  • Totalrenovering af køkkenet
  • Ny personalekantine og omklædningsrum