• Forside
  • Nyheder
  • Coca Cola Lastbilens besøg hos Meny Skagen var en stor succes
15 december, 2023 Nyheder

Coca Cola Lastbilens besøg hos Meny Skagen var en stor succes

Torsdag var en stor dag hos Meny Skagen. Her kiggede den ikoniske Coca Cola Lastbil nemlig forbi og spredte julestemning og julemagi.

Kl. 15 slog julemanden døren op og sprang ud af hans køretøj – Coca Cola Lastbilen.

Den drager han frem imod jul land og rige rundt i og spreder magisk julestemning i samarbejde med Coca Cola og Røde Kors.

Torsdag var det således Meny Skagens tur til at få besøg af karavanen.

I den anledning havde Købmand Thomas Hjørnet og hans dygtige og dedikerede team hos Meny Skagen arrangeret flere forskellige tiltag.

Først og fremmest havde han inviteret spejderne til at hygge med byens børn rundt om bålet.

Derudover havde alle afdelinger i vores lokale Meny disket op med alverdens lækre smagsprøver.

Man havde dermed mulighed for at smage alt lige fra æbleskiver til oste, vin og meget andet.

Der var med andre ord noget for både børn og voksne og uanset alder var synet af Coca Cola Lastbilen i mørke et fantastisk syn.

Købmand Thomas Hjørnet kan da også ud på aftenen torsdag berette om et vellykket arrangement som bragte smil blandt både store og små.

Der havde således også været massevis af kunder og gæster hele dagen fra arrangementets start klokken 15 og frem til kl. 19, hvor Julemanden og hans team pakkede sammen og gjorde klar til at køre videre til næste stop på ruten.

Mange benyttede desuden lejligheden til at handle til den kommende weekend og julen. Thomas Hjørnet og hans team havde således under det meste af arrangementet alle tre kasser åbent.

Købmanden takker alle der kiggede forbi for besøget og håber at kunne inviterer både store og små indenfor ved en senere lejlighed.