22 juni, 2021 Nyheder

Busserne kører igen fra søndag

Linje 1 – bybussen i Skagen samt rute 99 – Skagerakkeren er begge klar til at tage hul på endnu en sommersæson. Alt er dog ikke helt, som det plejer. Sommerkøreplanerne er nemlig ændret en lille smule i kølvandet på COVID-19.

Udover at være et fint alternativ, hvis du ønsker at undgå trafik- og parkeringsvanskeligheder i højsæsonen, gør bybussen det let for turister at komme rundt til områdets mange seværdigheder, bl.a. Grenen og Den Tilsandede Kirke m.m.

Corona-køreplan

Sommerkøreplanerne gælder i år kun i de seks sommerferieuger – frem til den 7. August. Dette skyldes – lige som så meget andet – coronapandemien og det deraf følgende lavere antal krydstogtsskibe. Planen er, at ruten vender tilbage til sin normale sommerkøreplan igen i 2022, når mere almindelige forhold forhåbentlig gælder igen.

Rejseplanen.dk og billet

På Rejseplanen.dk kan du søge på ture fra adresse til adresse, og det er også ret enkelt at finde det nærmeste stoppested, afgangs- og ankomsttider, priser, samt kort over ruten. Du kan også finde Rejseplanen som gratis app til iPhone, iPad og Android.

Du kan nemt og hurtigt købe en mobilbillet via NTs app – NT Billet. Den finder du i App-store eller Google Play. Du kan selvfølgelig også bruge rejsekort eller købe en kontantbillet i bussen.

Skagenbilletten

Skagenbilletten er en dagsbillet, der skal gøre turen nemmere for turister – nationale som internationale. Billetten giver dig mulighed for at rejse rundt med buslinje 1 i Skagen hele dagen. Du kan frit stå af og på bussen ved de steder, du gerne vil opleve. Skagenbilletten kan købes kontant i bussen og via NTs app.

Har du spørgsmål til busruten, billetkøb eller lignende kan du kontakte Frederikshavn Kommunes Kørselskontor på tlf. 98 45 88 88 eller NT Kundecenter på tlf. 98 11 11 11.