22 maj, 2024 Nyheder

BoxNord åbner ny depotudlejning i Skagen

BoxNord har netop slået dørene op for deres nye afdeling her i Skagen.

Her står intet mindre end 74 funklendes nye depotrum klar til at deres nye lejere rykker ind og fylder dem op.

Depotrummene kan rumme fra 10,8 m3 til 29,1 m3.

Hos BoxNord går brugervenlighed og lave priser hånd i hånd. Ifølge BoxNord skal alle nemlig have adgang til deres nye depotrum – nemt, billigt og sikkert.

BoxNord tilbyder depotrum i alle størrelser som med fordel kan anvendes af såvel private som mindre virksomheder som måske har brug for et mindre fjernlager.

BoxNord bygger på automatisering og fleksibilitet. Priserne holdes i bund, da kunderne selv står for booking via hjemmesiden. Systemet udsteder en kodeadgang, betalingen foregår automatisk, og der er ingen bindingsperiode, så folk bestemmer selv hvor meget plads og hvor længe de ønsker at leje depotrummet.

Det bedste af det hele er at de tilbyder prisgaranti – så finder du matchende depotrum i Skagen til billigere penge, så matcher de prisen.

Hos BoxNord oplever de generelt en større efterspørgsel efter depotrum. Virksomheder ønsker ikke at bruge dyre butiks- eller kontor m2 til opbevaring eller lager. Private vil generelt gerne have ekstra plads i garagen, skuret eller kælderen, og så er det bekvemmeligt med nogle ekstra m2.

Hallen er opvarmet og videoovervåget, der er 24-7 adgang til både bookning og til de lukkede/private depotrum. Der er optimale tilkørselsforhold for både personbiler, varevogne og trailere, så alle kan bruge faciliteterne uden besvær og uden at skulle tænke på åbningstider mm.

Du booker nemt dit nye depotrum i Skagen lige her

BoxNord åbnede deres første depotudlejning i Frederikshavn tilbage i april 2023 – Skagen er således virksomhedens anden adresse.

Inden længe slår de dog dørene op et 3. sted i det Nordjyske – hvor er dog endnu ikke offentliggjort.