• Forside
  • Nyheder
  • Boligforening kan snart være et skridt tættere på 20 nye lejeboliger
28 september, 2022 Nyheder

Boligforening kan snart være et skridt tættere på 20 nye lejeboliger

Det er ingen hemmelighed at Skagen mangler lejeboliger. Der er dog godt nyt på området.

På det næste møde i Plan- og Miljøudvalget, som afholdes på mandag d. 3. Oktober, er godkendelse af en ny lokalplan samt kommunalplantillæg for et område ved Skagavej nemlig på dagsordenen.

Området ligger trukket tilbage fra Skagavej mellem Ankermedet plejecenter og lejeboligerne på Nedre Mosevej.

Her vil Skagen Boligforening efter planen bygge 20 nye lejeboliger. Lejeboligerne over mod Nddre Mosevej bliver efter planen i 2 etager alt imens at de resterende blliger bliver i ét plan.

Selvom meget tyder på at en godkendelse af den nye lokalplan samt kommunalplantillæg er nært forestående, så kan der dog gå en rum tid endnu før byggeriet kan begynde.

I det ene af de 2 høringssvar der er kommet i forbindelse med den offentlige høring fremgår det nemlig at Vendsyssel Historiske Museum vurderer at der med stor sandsynlighed vil findes skjulte fortidsminder når først anlægsarbejdet begynder.

Det er op til bygherren om der skal foretages en arkæologisk forundersøgelse eller om man vil tage chancen og stikke spaden i jorden med den mulighed at byggeriet må sættes på pause i en rum tid.

Dertil kommer naturligvis de høje priser på byggematerialer som på nuværende tidspunkt potentielt kan holde Skagen Boligforening fra at påbegynde byggeriet i den nærmeste fremtid.