30 september, 2023 Kultur

Billetsalg til ForårsRevy 2024 starter søndag

Billetsalg til næste års ForårsRevy sættes igang i morgen, søndag.

Søndag d. 1. oktober skydes billetsalget i gang til næste års Forårsrevy på Gaardbogaard.

Selvom løvfaldssommeren har været både smuk og lang i år, er der nogen energiske ildsjæle, der allerede er begyndt at se frem mod foråret. Medlemmerne af Aalbæk Sjøw er godt i gang med at planlægge næste års Forårsrevyen på Gaardbogaard ved Ålbæk.

Når Forårsrevyen vender tilbage, er det med et stærkt revyhold i topform; der er nemlig genvalg til alle fem skuespillere, som vi kender fra 2021, 2022 og 2023. Skuespillerne er, sammen med instruktøren og assistenten, gået i gang med at udvælge tekster til næste års forestilling og hvilke emner der kommer med og ikke med i næste års revy er ikke til at sige endnu.

”Revyen afspejler jo befolkningen på godt og ondt, og så er det jo dejligt, at vi har revyerne til at minde os om året, der gik. Der er som altid masser af gode emner, og så mange, at ikke alt kan komme med. Mon ikke vi igen i 2024  finder på noget som er sjovt og aktuelt?” griner instruktør Kalle Vestergaard og fortsætter: ”Tempoet er højt, teksterne tilpas grovkornede og ingen kan vide sig sikker på at gå under radaren og så må man ikke glemme at revyen er supermusikalsk”.

”Trods Forårsrevyens status som ulønnet amatørrevy, har revyen i mange år haft stor succes. Revyen er ofte blevet sammenlignet med professionelle revyer, og det er dét, der skal være revyens varemærke; høj kvalitet til fornuftige priser. Hvor finder man i Ålbæk området et godt show med 3-retters menu og kaffe for under en tusse for to personer, også selv om man køber et par flasker vin?” spørger Kalle Vestergaard.

Sidste år skiftede revy spillested og flyttede ud på Gaardbogaard Gods og salen derude viste sig at være den perfekte ramme om revyen. Sceneholdet har for nyligt været samlet for at designe en spritny og flot scenografi, så der bliver noget for alle sanser og der er også allerede sat gang i produktionen af flotte og sjove kostumer.

Aalbæks Sjøws Forårsrevy spiller 8 forestillinger i uge 10 og 11 2024 fra d. 7. til d. 16. marts og billetsalget foregår på www.foraarsrevy.dk

Foto: Dan Bertelsen

På billedet ses fra venstre: Dorthe Pedersen, Mads Meyer Vestergaard, Anja Lønborg, Lisbet Lykkegaard og Jonas David.