16 maj, 2024 Kultur

Magisk aften med Trine Gadeberg i Skagen Kirke

Onsdag aften havde Rotary Skagen stablet en intet mindre end magisk kirkekoncert på benene.

Det var skuespiller, satiriker og sanger Trine Gadeberg som lagde vejen forbi Skagen og altså lagde Skagen Kirke ned med hendes sprøde stemme.

En mere eller mindre fyldt Skagen Kirke nød således mere end 1 1/2 times skønsang, som løbende blev krydret med både sjove og rørende anekdoter.

I aftenens løb blev tilhørerne forkælet med alt fra “Halleluja” til “lyse Nætter” og det engelsk/italienske nummer “Time to say goodbye”.

Inden koncertens finale indtog Guvernør i Rotary Per Boe Larsen scenen og gav Trine Gadeberg Rotary Danmarks hædersorden – en orden som Trine Gadeberg er det første ikke-rotary medlem til at modtage.

Koncerten var 14. stop på en længere turné kaldet: Rotary Mental Tour, som handler om at samle penge ind til Headspace som hjælper unge mellem 12 og 25 år en at tale med – om alt mellem himmel og jord – også det der kan være svært at tale om.

Alene koncerten i Skagen har samlet næsten 100.000 kr. ind til formålet – tænk sig at støtte en god sag og få en magisk og uforglemmelig aften i bytte!