05 October, 2024 Kultur

Kappelborg inviterer til jul for enhver smag

Julen i år bliver noget ganske særligt på Kappelborg, som er klar med julemagi for hele familien.

Julen på Kappelborg i år kommer til at spænde fra det fine børneteater om Cirkeline over julekoncert med Julie Berthelsen og så den helt store julefest med dansemusik og Jørgen de Mylius som eldorado-pladevender.

God jul, Cirkeline

Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne.

Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege.

Vi følger dem på deres færd i det kolde, sneklædte landskab efter juletræet, hvor de møder den skurkagtige kat, sjove skovnisser og snemusen Knud med den røde tud.

Universet kender vi fra tegnefilmene fyldt med sprudlende humor og ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik.

Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste, som alle frydes over Hanne Hastrup finurlige fortællinger.

Billetter til forestillingen købes lige her

Mylius vender plader til årets julefest

Skagen Sportscenter og Kappelborg inviterer til året store julefest hos Skagen Sportscenter. I år har vi slået pjalterne sammen om årets julefest, så vi kan tilbyde et endnu federe line up, bar og mad. I år har vi glæden af Jørgen de Mylius, som spiller op til fest med sine bedste plader og coverbandet The Company, som spiller alle de hits, du drømmer om.

Jørgen de Mylius er en af dansk musiks helt store legender. Vi kender ham fra Dansk Melodi Grand Prix, hans legendariske radioprogrammer, hvor han introducerede danskerne for musik – ikke mindst ude fra verden – og haft fingrene med bag utallige hits. Bedst er han nok kendt som TV-vært for musikprogrammet ”Eldorado”. Mylius gæster Skagen med et toptunet DJ line up, som sætter julefesten i gang.

The Company består af 4 dygtige og rutinerede musikere. Både sammen og hver for sig har de fire ofte stået på diverse scener i Skagen, og bandet leverer super kompetent og dansevenlig musik hentet fra de sidste 5 årtier. Der er kort sagt noget for enhver smag, når The Company går på scenen, og sætter gang i dansegulvet.

Billetter til julefrokosten købes lige her

Julie Berthelsen og Nordstjerne

Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi sammen skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. Julie Bertelsen & Nordstjerne er en intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger. Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt nogle mindre kendte- men helt særligt smukke julesange.

Julie blev taget rigtig godt imod allerede i 2018 med sine ”Nordstjerne” julekoncerter, hvilket for hende var en juledrøm der gik i opfyldelse. Hun formåede med sin store erfaring at skabe en stemningsfuld ramme om julen, som for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og hvor samling af familie og venner er i højsædet.

Med denne julekoncert vil Julie igen i år give sit bidrag til at lade julefreden sænke sig, til at julemåneden forbliver det tidspunkt på året, hvor vi alle kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden og hvor godt vi har det.

Billetter til koncerten købes lige her