Om Skagen Fiskerestaurant

Velkommen til Skagen Fiskerestaurant.
Skagen Fiskerestaurant er en af byens ikoniske restauranter, som er beliggende i de ikoniske Bindesbøll pakhuse på Skagen Havn. Her går tradition og passion for fisk og skaldyr hånd i hånd og Jesper Winter og hans team står hver dag klar til at skabe uforglemmelige spiseoplevelser.

En menu, der ærer havet: Menuen på Skagen Fiskerestaurant er en hyldest til de friske ingredienser, som havet tilbyder. Fra klassiske retter som helstegt rødspætte og hjemmelavede fiskefrikadeller til moderne fortolkninger af skaldyrsretter, er i sikret en palette af smage, der vil tilfredsstille enhver gane. Deres menu sikrer, at kun de friskeste og mest bæredygtigt fangede ingredienser anvendes.

En Oplevelse for Sanserne: Skagen Fiskerestaurant tilbyder mere end blot udsøgte måltider. Nyd dit måltid i vores hyggelige lokaler eller på vores solrige terrasse ude på kajen, hvor du kan absorbere atmosfæren fra havnen. restaurantens indretning, inspireret af det maritime, skaber en varm og indbydende atmosfære, der komplementerer den gastronomiske rejse på bedste vis.

Besøg Os: Uanset om du er på udkig efter en hyggelig middag for to, en familiefejring, eller en smag af Skagens berømte skaldyr, inviterer vi dig til at træde ind i vores verden ved havet. Læs mere om vores menu, åbningstider og specielle arrangementer på www.skagenfiskerestaurant.dk.

Kom indenfor og oplev, hvorfor Skagen Fiskerestaurant er blevet et elsket samlingspunkt for både lokale og turister, der søger en autentisk smag af Skagen.

Book bord her

Kontakt os

Kontakt os for booking af bord, forespørgsler på større fester og sammenkomster eller noget helt 3.

Skagen Fiskerestaurant
Fiskehuskajen 13, 9990 Skagen

98 44 35 44

info@skfisk.dk

https://skagenfiskerestaurant.dk/