• Forside
  • Nyheder
  • Vil du i gang med at spille padel? Tilmeld dig introforløb hos Skagen Padelcenter
12 september, 2023 Nyheder

Vil du i gang med at spille padel? Tilmeld dig introforløb hos Skagen Padelcenter

Nu har du chancen for at lære at spille padel. De næste tre mandage tilbyder Skagen Padelcenter på Nordmarksvænget 1 et introforløb for helt nye spillere. Både kvinder og mænd er velkomne.

“Det kan være spillere, som ikke har prøvet at spille padel, men det kan også være spillere, som har spillet lidt, men aldrig har fået undervisning. Sidstnævnte gruppe er der mange af.”

Allan Kolbro Nielsen, medejer af Skagen Padelcenter

Padel er en relativ nem sportsgren at komme i gang med, men tidligere intro-forløb har vist, at spillerne lærer meget, når der kommer en instruktør på.

“Søren Diget er uddannet padel-instruktør, og erfaringen viser, at der er mange fif at hente, hvis man kommer under Sørens vinger. Det handler blandt andet om at holde rigtigt på battet, placering på banen og naturligvis de vigtigste grundslag. Måske har nogle af deltagerne regel-spørgsmål. Dem klarer Søren også,” lover Allan Kolbro Nielsen.

Introforløbet finder sted mandag 18. og 25. september samt 2. oktober, alle dage fra kl. 17.00-18.00. Prisen er 250 kroner. Du behøver ingen udstyr. Du skal blot dukke op i sportstøj og indendørssko. Det er nødvendigt at tilmelde sig. Pladserne fordeles efter først til mølle. Mail til skagenpadelcenter@gmail.com eller ring på 52 11 21 28.

De samme tre mandage er der også et træningsforløb for spillere, der er let øvet eller øvet. Det er fra kl. 18.00-20.00 og ligeledes med Søren Diget som instruktør.

Padel har de seneste år oplevet stor popularitet i hele Danmark, og det gælder også i Skagen, hvor Allan Kolbro Nielsen og Henrik Geisler slog dørene op til Skagen Padelcenter for halvandet år siden.