• Forside
  • Nyheder
  • Vendsyssel Elite Badminton fejres ved hjemmekamp i Skagen
08 november, 2022 Nyheder

Vendsyssel Elite Badminton fejres ved hjemmekamp i Skagen

Torsdag 10. november spiller Vendsyssel Elite Badmintons danske mestre på hjemmebane i Skagen. Det er første gang siden DM-triumfen i foråret, at VEB’s stærke hold kan opleves i Skagen, og det fejrer Sparekassen Danmark med at give en gratis øl eller sodavand til alle tilskuere. Der er endda gratis entre i Badmintonhallen i Skagen, hvor der er kampstart mod Odense kl. 19.00.

Det er flere år siden, at VEB senest spillede en hjemmekamp i Skagen. Normalt danner Arena Nord i Frederikshavn ramme om holdets hjemmekampe.

“VEB består jo af badmintonklubberne i Skagen, Frederikshavn og Hjørring, så med jævne mellemrum spiller vi andre steder end Arena Nord. Vi glæder os til kampen i Skagen og håber på fuldt hus og god stemning”

formand Jan R. Jensen

Det er badminton i verdensklasse, som publikum kan opleve i Skagen Sportscenter. VEB anføres af Mathias Christiansen og hollænderen Robin Tabeling, som ligger nr. 11 og 14 på verdensranglisten i mixeddouble. I herresingle råder VEB over Victor Svendsen og Magnus Johannesen fra Hjørring og Brønderslev, som begge bor i København og er en del af forbundstræningen i Brøndby Hallen. Victor Svendsen (nr. 50 i verden) kommer med en frisk turneringssejr fra Czech Open. I damesingle er Beiwen Zhang desværre skadet, men i Kirsty Gilmour råder VEB over nr. 28 på verdensranglisten.

Inden kampen i Skagen Sportscenter samles sponsorer med flere til spisning. Godt 100 personer ventes at deltage i spisningen, hvor det er Pakhuset, som skal forkæle gæsterne.

“Vi har nogle trofaste sponsorer, som vi altid forkæler med god mad inden vores hjemmekampe”

Jan R. Jensen