• Forside
  • Erhverv
  • Vask bilen hos Shell Express i Skagen og støt Børneulykkesfonden
07 december, 2023 Erhverv

Vask bilen hos Shell Express i Skagen og støt Børneulykkesfonden

Frem til 8. januar 2024 sender Shell Express i Skagen 10 kr. direkte til Legeheltene hos Børneulykkesfonden, hver gang stationen sælger en af de tre bedste bilvaske. Med initiativet håber generalsekretær, Henriette Madsen, at starte det nye år med en flot donation til indlagte børn og deres familier.

For mange børn kommer fortsat til skade i trafikken. Det er rationalet bag det parløb, som landets Shell tankstationer og Børneulykkesfonden har haft gennem flere år. Nu lægger parterne så et nyt lag til, når Shell Express i Skagen, sammen med 35 udvalgte tankstationer i Danmark, inviterer bilisterne med i en indsamling til fordel for indlagte børn.

Rent praktisk sker det ved, at Shell tankstationen på Højensvej 60 sender 10 kr. direkte videre til Legeheltene, hver gang en bilist vasker bilen med en Perfect Wash. Legeheltene er et initiativ af Børneulykkesfonden, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse hos de ca. 60.000 børn mellem 1 og 14 år, der hvert år indlægges på hospitalet herhjemme.

”En indlæggelse er ofte forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Legeheltene skaber et frirum for børnene med plads til store armbevægelse, tumlelege og fællesskab. Vi er meget glade for samarbejdet med Shell tankstationerne og håber, at en masse bilister får vasket bilen i december – og dermed støtter Legeheltenes vigtige arbejder til fordel for børnene,” siger Henriette Madsen, Generalsekretær i Børneulykkesfonden.

Hos energiselskabet DCC Energi, der står bag Shell tankstationerne i Danmark, ser man optimistisk frem mod en julemåned, hvor landets bilister gerne skulle vaske endnu mere end normalt. Og ifølge områdechef, Frederik Stagis, så er der høje forventninger til, at det er en check på et pænt beløb, der til januar bliver overrakt til Legeheltenes arbejde i 2024.

”Når vi ser på december, er det normalt en måned, hvor vi har mange bilister i vores vaskehaller – også her i Skagen. Så det er klart, at vi håber og tror, at de lokale vil benytte chancen til både at få vasket vinterens sjask og skidt af og samtidig bakke op om Legeheltene og Børneulykkesfonden,” siger han og tilføjer:

”Vi har sat et optimistisk mål, om at vi sammen med kunderne indsamler cirka 50.000 kroner frem mod 8. januar. Men det bliver naturligvis spændende at se, hvor stort et bidrag vi ender med til januar”.

Indsamlingen omfatter alle de tre vaske fra Perfect Wash-serien hos Shell Express i Skagen fra den 12. december i år til og med 8. januar 2024. De 10 kr., som doneres til Legeheltene, bliver registreret, hver gang en bilist indløser vasken ved terminalen til vaskehallen, men omfatter også vaske, der bliver indløst med Shells App eller Shells vaskeabonnement.

Foruden det arbejde på landets hospitaler, som Legeheltene står for, har Børneulykkesfonden fokus på at forebygge ulykker i hjemmet, ved idræt og fritid og i trafikken. Og netop i trafikken har landets Shell tankstationer en god mulighed for at bidrage til forebyggelsesindsatsen, som også rækker ud over den nuværende kampagne for Legeheltene, fastslår Henriette Madsen.

”Vi har i flere år samarbejdet med DCC Energi og Shell tankstationerne om at formidle vores budskaber til bilister og børnefamilier i hele landet. Hver dag har de dialog med tusinder af bilister på tankstationerne, og på den måde bidrager samarbejdet til, at færre børn kommer til skade i trafikken,” siger hun.