• Forside
  • Nyheder
  • Van(d)vittigt udsalg hos North Coast Skagen – Spar op til 70%
10 februar, 2024 Nyheder

Van(d)vittigt udsalg hos North Coast Skagen – Spar op til 70%

Hos North Coast Skagen har de i længere tid været generet med problemer med læk i nogle rør under lokalet.

Det har i de seneste måneder været forsøgt udbedret ved mindre indgreb, men der er desværre ingen vej udenom – Butikken skal lukkes ned i 14 dage og skilles mere eller mindre ad.

Som bekendt er der jo sjældent noget der er så skidt, at det ikke er godt for nogen.

For at gøre plads til håndværkerne har North Coast Skagen valgt at sætte deres varer ned med helt op til 70%.

De ekstraordinære tilbud sker med baggrund i at butikslokalet gerne skal være så tomt som muligt inden håndværkerne går i gang.

Med et næsten tomt butikslokale har håndværkerne den plads, de skal bruge, for at blive hurtigst muligt færdige, så North Coast igen kan få stablet en butik på benene og åbne for kunderne.

Butikken vil således være lukket i perioden fra mandag d. 26. februar og frem til og med søndag d. 10. marts (uge 9 og 10).

Første åbningsdag efter lukkeperioden bliver således mandag d. 11. marts, hvor North Coast Skagen vil være klar med en ny indretning og til at vise alle de lækre forårsnyheder frem.

Teamet bag North Coast Skagen beklager ulejligheden, men håber at se alle kunder til en god handel i de kommende to uger frem til den 25. februar, hvor der som tidligere nævnt er kæmpe besparelser på lækre varer overalt i butikken.

Du kan følge North Coast på Facebook, hvor de opdaterer med nyheder, tilbud mm. Lige her.