02 august, 2022 Det sker

Ugens program i Skagen Bio

I denne uge er der 3 herlige film på programmet hos Skagen Bio.

Du kan som altid læse mere om filmene samt reservere din billet lige her

Lille Allan – Den menneskelige antenne

Hvornår: tirsdag d. 2/8 kl. 16.00.

Da Lille Allans forældre bliver skilt, er han er tvunget til at flytte til en helt ny by med sin far. Hans desperate jagt på nye venner fører til, at han pludselig agerer menneskelig antenne for sin ældre, UFO-besatte underbo, Helge. Da det tankelæsende rumvæsen, Maiken, nødlander hos dem, opstår et unikt venskab, som Allan ikke vil undvære. Men han må hjælpe hende hjem, for Lille Allan er ikke den eneste, der er interesseret i Maiken. En gal samler er også på sporet og vil have svar på det ældgamle spørgsmål: Er der liv i rummet, og kan det udstoppes? Sammen med sin UFO-besatte underbo Helge, må lille Allan og Maiken bruge alle kneb for, at Maiken ikke lander i samlerens hænder.

Resten af livet

Hvornår:

  • Tirsdag d. 2/8 kl. 19.30
  • Onsdag d. 3/8 kl. 19.30
  • Torsdag d. 4/8 kl. 19.30

”Resten af livet” udspiller sig i Sønderjylland og er et livsbekræftende familiedrama om Egon og Maren der mister deres voksne søn og sammen med deres tilbageblevne voksne datter, Line, skal forsøge at finde tilbage til livet igen. Filmen handler om hvordan livet med ét slag kan blive forandret for altid. Og om hvordan dette ikke kun påvirker det enkelte familiemedlem, men også selve familierelationen.

Filmen er en del af Biografklub Danmark.

Minions – Historien om Gru

Hvornår: torsdag d. 4/8 kl. 16.00.

Selv store superskurke har være små superskurke engang. Det er Grus store held, at en flok herreløse Minions ser et stort (og ondt) potentiale i Gru, så han kan begynde at opbygge sit imperium. Men hans virkelige chance kommer, da han bliver kaldt til jobsamtale hos De 6 Slyngler – hans store forbilleder på skurkeparnasset. Da de opdager, at ansøgeren kun er 12 år, griner de imidlertid ad ham og sender ham bort … men ikke før det er lykkedes ham at stjæle en kinesisk amulet, der vil give slynglerne adgang til den kinesiske dyrekreds’ magiske magt. Det lykkes Gru at undslippe – ikke mindst fordi Willy Knytnæve, stifteren af De 6 Slyngler, der er blevet snydt af sine lærlinge, giver ham en hånd. Nå ja, og så har de trofaste Minions også en hånd og et par tommelfingre med i spillet.