27 september, 2022 Kultur

Ugens program i Skagen Bio

Igen i denne uge venter der store filmoplevelser i Skagen Bio.

Film skal som bekendt ses i biografen og i denne uge er der et godt og alsidigt program med tre gode titler – læs med herunder.

Du kan som altid reservere dine billetter lige her.

Ticket to Paradise

Oscar®-vinderne George Clooney og Julia Robert er sammen igen i ny, romantisk komedie fra instruktøren af ”Mamma Mia! Here We Go Again”.

Det fraskilte par (Julia Robert og George Clooney) slår sig sammen og rejser til Bali for at forhindre deres datter (Kaitlyn Dever fra Booksmart & Unbelievable) i at gifte sig ’head over heels’ – og begå den samme fejl, som de tror, de begik for 25 år siden….

Ticket to Paradise er en romantisk komedie om den overraskende skønne second-chance i livet.

Filmen vises onsdag og torsdag kl. 19.30.

Minions – Historien om Gru

Selv store superskurke har være små superskurke engang. Det er Grus store held, at en flok herreløse Minions ser et stort (og ondt) potentiale i Gru, så han kan begynde at opbygge sit imperium. Men hans virkelige chance kommer, at han bliver kaldt til jobsamtale hos De 6 Slyngler – hans store forbilleder på skurkeparnasset. Da de opdager, at ansøgeren kun er 12 år, griner de imidlertid ad ham og sender ham bort … men ikke før det er lykkedes ham at stjæle en kinesisk amulet, der vil give slynglerne adgang til den kinesiske dyrekreds’ magiske magt. Det lykkes Gru at undslippe – ikke mindst fordi Willy Knytnæve, stifteren af De 6 Slyngler, der er blevet snydt af sine lærlinge, giver ham en hånd. Nå ja, og så har de trofaste Minions også en hånd og et par tommelfingre med i spillet.

Filmen vises søndag kl. 13.30.

Bamse

BAMSE er en hyldest til den folkekære danske musiker, der har givet os klassikere som ”Vimmersvej”, ”Hvorfor går Louise til bal” og ”I en lille båd der gynger”. Bag det varme smil og smækbukserne gemmer der sig en stærk og rørende fortælling om en mands livslange stræben efter anerkendelse og kærlighed. Flemming Bamse Jørgensen bliver som den eneste af 12 søskende bortadopteret. Flemmings adoptivfar ønsker, at Flemming skal overtage familiens fabrik, men til faderens skuffelse vælger Flemming musikken og bliver frontmand i Bamses Venner. En splittet baggrund, der sætter sig dybe spor i Flemmings liv. BAMSE er et varmt og menneskeligt drama, der med Bamses største hits som lydtæppe fortæller hans livshistorie.

På rollelisten finder vi bl.a.Anders W. Berthelsen, Johanne Louise Schmidt, Lars Ranthe, Henrik Birch, Signe Egholm Olsen og Brian Lykke,

Filmen, der er med i den nye sæson i Biografklub Danmark, vises søndag kl. 16.00.