10 november, 2022 Nyheder

Toppen af Danmark søger salgs- og Marketingchef

Til ét af Danmarks største og stærkeste brands indenfor turisme søger vi en Salg- og Marketingchef til en nyoprettet stilling.

Du får sammen med dit team ansvaret for at opbygge, vedligeholde og udvikle organisationens samlede marketing- og salgs-pallette bestående af kommunikation, markedsføring, partner- og sponsorpleje og ikke mindst videreudvikling af e-commerce forretningen.

DINE ANSVARSOMRÅDER OG OPGAVER

· Drive udviklingen, idéerne og den strategiske tænkning både internt i dit team samt på tværs i hele organisationen for at fremme de bedste marketing-, kommunikations- og online salgsløsninger og produkter

· Videreudvikling og stærkere kommercialisering af bookingplatformen toppenafdanmark.dk

· Daglig ansvarlig for marketing- og brandaktiviteter

· Definere brand- og produktkampagner i samarbejde med dit team og den øvrige ledelse af Toppen af Danmark

· Eksekvering af kommunikation, salg og budskaber på tværs af kanaler i en 360 graders salgs- og marketingplan

· Administrere budgetter og omkostninger

· Indgåelse af partnerskaber og sponsoraftaler i samarbejde med den øvrige organisation og ledelse

· Sikre samarbejdet om kommunikation og processer på tværs af organisationen

Du får 15 kollegaer i Toppen af Danmark, og du har ansvaret for et team på 5 medarbejdere. Herudover indgår du i den daglige ledelse sammen med organisationens direktør, chefen for sommerhusudlejningen samt organisationens administrations- og økonomiansvarlige.

Arbejdspladsen er vores nye, flotte kontor i Skagen med udsigt til Skagen Museum og Slagter Munch.

Har du uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte Direktør René Zeeberg på telefon 52 10 02 96 eller rz@toppenafdanmark.dk

Ansøgning sendes til Elin Lillelund på eh@toppenafdanmark.dk

Kandidater vurderes- og samtaler afholdes indtil rette kandidat er fundet.

Hvem er Toppen af Danmark?

Toppen af Danmark er en medlemsejet forening for 300 medlemmer indenfor turismebranchen i Nordjylland, hvis fornemste opgave er at sikre besøgende gæster, omsætning og en fremtid for turismeerhvervet og tilknyttede arbejdspladser i landsdelen.

Økonomien udgøres af en kombination af medlemsforeningskontingenter, salg af marketing ydelser til medlemmer, partnere og andre kunder.

Herudover driver vi den kommercielle bookingplatform toppenafdanmark.dk med online salg af overnatninger, oplevelser, aktiviteter og events i hele Nordjylland.

Vi står bag og arrangerer selv eller i samarbejde med andre større events såsom Skagen Marathon, Vinterbaderfestival, Sct Hans bål ved Vippefyret i Skagen samt den årlige musikfestival Skagen Festival med 30.000 festivaldeltagere. Endelig driver Toppen af Danmark udlejning af godt 300 sommerhuse via sitet feriehuse.dk