• Forside
  • Kultur
  • Teksterne til ForårsRevy 2023 på Gaardbogaard er snart på plads!
08 november, 2022 Kultur

Teksterne til ForårsRevy 2023 på Gaardbogaard er snart på plads!

Billetsalget til ForårsRevy 2023, der afvikles i dagene 9., 10., 11. og 14., 15., 16., 17. og 18. marts 2023 på Gaardbogaard, er i fuld gang.

Vi glæder os virkelig til at indtage vores nye spillested – det smukke Gaardbogaard – som mange allerede kender fra musikarrangementer, slotskoncerter m.v.

Tilkørsels- og parkeringsforhold er helt fantastiske og den hyggelige, mindre sal betyder en revy, hvor vi kommer meget tættere på publikum! Faktisk er det muligt at lave bordopstillingen, så der ikke bliver nogle dårlige pladser overhovedet!

Det betyder også, at vi har reduceret publikumsantallet med 100 pladser pr. forestilling. Men til gengæld har vi i 2023 tilføjet to ekstra forestillinger, så der bliver i alt otte forestillinger i stedet for som tidligere, seks.

I skrivende stund er sceneholdet i fuld gang med at læse og udvælge tekster, og

inden udgangen af november er de fleste tekster endeligt valgt. Der er rigtig meget godt materiale, og vi kan allerede nu afsløre, at revyen i 2023 bliver en SPRUDLENDE buket af god humor, total craziness, skarp satire, eftertænksomhed og dejlige, velklingende musikalske numre i en blanding af egenproduktion og tekster fra professionelle tekstforfattere.

Af hjemmeproducerede tekster kan bl.a. nævnes ”Mødet” tidligere kendt som ”Bænki”. Nummeret har skiftet navn og aktører, men det behandler – som altid – stort og småt i hele Frederikshavn kommune, og er skrevet af Jørn Uffe Nielsen. Fra egenproduktion er der i øvrigt tekster i spil fra Meyer & Meyer mfl. og blandt de professionelle leverandører fra Leif Maibom, Vase & Fuglsang, Jan Svarrer, Carl-Erik Sørensen og mange flere.

På premiereaftenen er der gratis velkomstdrink til spisende gæster, og de to fredage tilbydes der en særlig ”fredagsrabat” til selskaber med mere end 20 spisende gæster.

På hverdage, med undtagelse af forpremieren, er der gratis kaffe med gammeldags æblekage i pausen. Fredage og lørdage kan man tilkøbe kaffe med kage, som man kan nyde i pausen.

Alle dage kan man bestille spisning før revyen. Det er ”Den Fornøjelige” i Ålbæk, der står for den kulinariske del, og der er i 2023 mulighed for hele tre lækre, og forskellige menuer, alt efter hvilken aften man vælger.

Ønsker man overnatning i forbindelse med revyen, står Aalbæk Badehotel klar med en skarp revy-pris og behagelige omgivelser.

Vi glæder os til at se jer til en FORRYGENDE REVY!!

Man kan læse mere om arrangementerne for de enkelte dage og bestille billetter på www.foraarsrevy.dk 

De 5 aktører på billedet er: Jonas Lønborg David , Anja Lønborg , Dorthe Pedersen, Mads Meyer Vestergaard og Lisbet Lykkegaard. – Foto: Dan Bertelsen