29 august, 2021 Nyheder

Total spærring af Frederikshavnsvej

I denne uge vil Frederikshavnsvej være spærret i 3 dage.

Grunden hertil er at BaneDanmark er ved at installere et nyt bomanlæg ved jernbaneoverskærringen på Frederikshavnsvej. Det nye bomanlæg inkluderer 2 bommer, én på hver side af jernbanen – Men bommerne fylder i det nye bomanlæg begge vejbaner på hver side, for at forhindre ulykker.

Frederikshavnsvej er således totalt spærret i perioden fra i morgen, tirsdag d. 31. August kl. 08.00 frem til på torsdag d. 2. September kl. 18.00, da BaneDanmark her skal lave de sidste installationer, bl.a. af selve bommerne, samt at hele anlægget skal gennemtestes.

På nedenstående billede fra BaneDanmark kan du se de lukkede områder… Det ligger derfor også helt fast at alle, såvel bilister som cyklister, fodgængere og andre må tage turen uden om via Kattegatvej og Buttervej.

Ud fra nedenstående kort blev der sået tvivl om, hvorvidt at cykelstien længst ud mod Gl. Landevej ville være farbar. Dette har vi nu erfaret fra BaneDanmark IKKE er tilfældet – Der bliver spærret for al trafik bortset fra togene som dog kører som de plejer.

Så tag for en sikkerheds skyld afsted hjemmefra i god tid i de kommende dage!