18 november, 2021 Det sker

Soulmission – a Christmas Experience i Skagen Kirke

Glæd jer til Soulmission i julehumør med de 4 solister Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay, Jakob Sveistrup – flot akkompagneret af Mark Chemnitz på klaver og de to nordjyske kor Happy Noise (Hjørring) og Sæby Gospel Choir.

Kulturhus Kappelborg åbner julemåneden med et rigtigt julebrag, og inviterer alle indenfor til en forrygende julekoncert med Soulmission i Skagen Kirke onsdag 1. december.

Med et himmelsk touch, en duft af gran og fire stemmer af højeste klasse, bliver julens største danske og amerikanske hits fortolket, så gospel pop og soul smelter sammen i et stort julehjerte fyldt med spiritualitet, kærlighed og varme i Soulmission – a Christmas Experience. 

Udover at være velsignede med fire guddommelige sangstemmer og en musikalitet ud over det sædvanlige, har de det til fælles, at de alle er kendte navne og ansigter fra TV. I Soulmission viser de fire sangere, hvorfor de er kommet så meget videre end den flygtige berømmelse skærmen ofte tilbyder.

Repertoiret byder på sange af Maria Carey, Michael Bublé, Wham, Destiny’s Child, Aretha Franklin, Leonard Cohen, Shu-bi-dua og mange andre – godt krydret med et par gospelklassikere, naturligvis.

Soul og gospelmusikkens spirituelle sange har været omdrejningspunktet hos alle fire solister i deres musikalske karrierer, og sidste år dannede de Soulmission, for at kunne dele deres musikalske passion med hinanden, og for at kunne dele de helt unikke øjeblikke med et publikum – de magiske øjeblikke, der opstår imellem stemmer på så højt et niveau som deres, og på flere numre i flot samspil af de to nordjyske kor.

Skal vi ikke lige slutte af med at nævne at de 4 i Soulmission alle har deltaget i Dansk Melodigrandprix – og Jakob har endda vundet. 3 har deltaget i ‘Stjerne for en aften’ og ‘X-Factor’ – som Linda vandt i 2009 og Marcel deltog i med Alien Beat Club. Jasmin ved desuden, hvordan julens kager skal smage, for udover være med i Melodigrandprix som de 3 andre, har hun deltaget i ‘Den Store Bagedyst’.

Glæd dig til en enestående koncertoplevelse med Soulmission.

Flere informationer på kappelborgskagen.dk