04 juli, 2021 Nyheder

Sommerguide – Spis godt i Skagen

Det er højsommer i Skagen og vejret er virkelig med os i disse dage. masser af sol, +20 grader og i skawske forhold- så godt som vindstille.

Dette indbyder naturligvis til ture til stranden og gåture på vores hyggelige lystbådehavn og op gennem byen.

Men det hænder jo at sulten melder sig. Heldigvis bugner Skagen med alverdens lækre spisesteder. Hos Skagen Nyt har vi dog tilladt os at udpege nogle af vores favoritter herunder:

Jakobs Café & Bar

Jakobs Cafe & Bar i Skagen

Hos Jakobs Café & Bar får du muligvis Skagens lækreste og mest indbydende brucnh.

Er du mere til en god frokost, så har de hos Jakobs Café & Bar et godt udvalg af frokostretter. De byder foruden klassiske café retter også på Smørrebrød, fiskesuppe, tatar og gourmet hotdogs – Ej at forglemme deres social dining. Tjek hele deres brunch- og frokostmenu ud lige her.

Til aften byder Jakobs Café & Bar indenfor til møre bøffer, friske salater, et stort udvalg af social dining retter og flere andre lækre retter. Se hele deres aftenmenu her.

Caféens ejer – Jakob Sund glæder sig til at byde jer indenfor til god mad samt iskolde og læskende fadøl, cocktails og smagfulde vine.

De fleste dage henover sommeren vil i desuden kunne læne jer tilbage og nyde live musik – Følg med på Caféens Facebookside for opdateringer om, hvornår der er live musik samt hvem der spiller.

Restaurant og Pizzeria La Familia

En Magarita pizza er ikke blot en magarita pizza hos La Familia!

Hos Restaurant og Pizzeria La Familia laver de de lækreste og mest smagfulde pizzaer.

Hos La Familia tænker de meget over hvilke råvarer de bruger. Råvarerne skal gerne være så friske som muligt og samtidig være i en god kvalitet.

Vi har tidligere, her på Skagen Nyt skrevet en uddybende artikel om deres passion for det italienske køkken og deres unikke pizzadej mm. læs med her.

Hos La Familia kan de præsentere Skagens vel nok bedste udvalg af Pizzaer – Som alle fås med 3 slags bunde: Almindelige, fuldkorns- eller glutenfri.

Men de kan meget andet end blot at lave pizzaer. De har nemlig ligeledes lækre pastaretter, frisksmurte sandwiches, salater og meget andet at byde på – Tjek hele deres menukort her.

Følg dem desuden på deres Facebookside for opdateringer om arrangementer, specielle pizzaer og meget andet.

Skagen Fiskerestaurant

Hvis du er til frisk fisk, god betjening og en betagende udsigt over Skagens lystbådehavn – Så er Skagen Fiskerestaurant det helt rette valg.

Hos Skagen Fiskerestaurant har de alt hvad hjertet begærer af fisk og skaldyr – Både til den lille sult og de helt store måltider.

Hvis du ikke kan få nok af skaldyr, så skulle du unde dig selv at prøve deres overdådige skaldyrsfad. Her får du det bedste af det bedste indenfor skaldyr.

Er du mere til klassiske fiskeretter er der også smagfulde retter som Fish n’ chips, helstegt rødspætte og lune fiskedeller på menuen.

Der er naturligvis også tænkt på de der ikke bryder sig om fisk. Derfor tilbyder de også en mør rib-eye steak som serveres med friterede karotfler, timian glace samt en frisk salat.

Tjek hele deres menukort ud her og følg med på deres Facebookside for at læse mere om al den fantastiske live musik som de har linet op sommeren over.

Der er således nok af valgmuligheder når du ønsker at spise godt i Skagen!