• Køb annoncering
  • Bliv skribent
  • Rettigheder og copyright
  • Indsend din nyhed
Skagen Nyt
 
 
 
 
  • Forside
  • Nyheder
  • Erhverv
  • Kultur
  • Det sker i Skagen
  • Jobannoncer
Ingen resultater
Vis alle resultater
  • Forside
  • Nyheder
  • Erhverv
  • Kultur
  • Det sker i Skagen
  • Jobannoncer
Ingen resultater
Vis alle resultater
SKAGEN NYT
Ingen resultater
Vis alle resultater

La Familia – 30 års erfaring i det italienske køkken

La Familia – 30 års erfaring i det italienske køkken
Mathias Rump HansenafMathias Rump Hansen
3. juli 2021
i Nyheder
Del på facebookDel på LinkedIn

Hos Restaurant & Pizzeria La Familia får du pizzaer som var du i Italien.

 
 
 
 

Til trods for nedlukningen er der nok at se til for det familieejede pizzeria. De langer byens lækreste pizzaer over disken dagen lang alle ugens 7 dage.

Bag restauranten står Liliana-Ileana Rechisan sammen med sønnerne Alex-Laurian Verisan og Sorin-loan Verisan. De får dog hjælp fra familien samt de øvrige kokke, tjenere og opvaskere.

Fokus på kvalitet

Hos La Familia bruges der udelukkende råvarer af høj kvalitet. De bruger frisk mozzarella, hakker selv deres oksekød, snitter selv alle grøntsager og sammensætter og tilsmager hver dag deres tomatsovs. Dette er blot et udpluk af det store forarbejde der gøres hver dag.

Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Derfor har vi et konstant stort fokus på vores råvarer. Hvor nogle i branchen vælger det nemme valg – at bruge vakumpakkede produkter i lange baner, vælger vi i stedet at investere tid og penge i de gode råvarer.

Alex-Laurian Verisan – pizzabager og den ene af ejerne af La Familia

En pizzadej er ikke bare en pizzadej

Hos La Familia har de brugt coronatiden til at udvikle den lækreste pizzadej.

Mange opskrifter, metoder og variationer af disse har været afprøvet, men i sidste ende var der ingen tvivl om vinderen.

Vi kom frem til at vi får det bedste og mest smagfulde resultat ved at starte vores pizzadeje med en fordej der står og hygger sig i 24 timer. Derefter fungerer den som hævemiddel i den egentlige pizzadej som så igen får lov at hygge sig på køl i 24 timer. Endelig tages den ud i stuetemperatur for at “vågne” i 6-8 timer inden den er klar til at blive til alverdens lækre pizzaer.

Alex-Laurian Verisan – pizzabager og den ene af ejerne af La Familia

Også til pizzadejen bruges der udelukkende gode råvarer – Melet er Italiensk Caputo mel – en såkaldt Tipo 00 mel fra Napoli. Olien er en italiensk ekstra jomfru olivenolie. desuden kan det nævnes at der til 45 kg dej kun er brugt 5 gram gær.

Det bliver med andre ord ikke en mere helstøbt og velsmagende smagsoplevelse end på Restaurant & Pizzeria La Familia i Skagen.

De har åbent alle ugens dage og tilbyder desuden levering alle ugens dage fra kl. 17.

Smag selv den gode kvalitet ved at bestille lige her.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Næste artikel
Indbrud på Viking Banke

Indbrud på Viking Banke

Skagen Nyt

© 2021 SkagenNyt [email protected]

Navigation

  • Køb annoncering
  • Bliv skribent
  • Rettigheder og copyright
  • Indsend din nyhed

Følg os

Ingen resultater
Vis alle resultater
  • Forside
  • Nyheder
  • Erhverv
  • Kultur
  • Det sker i Skagen
  • Jobannoncer

© 2021 SkagenNyt [email protected]