27 september, 2022 Nyheder

Slagter Munch vinder Slagterprisen 2022

Der er næppe nogen der tvivler på den gode kvalitet og kærligheden til god mad hos Slagter Munch – og da slet ikke efter i dag.

Ved Fødevaredagen på Hindsgavl Slot ved Middelfart blev spændingen her til eftermiddag udløst i konkurrencen “Slagterprisen 2022”.

To generationer Munch – Jens og Marie Munch var på pletten. Slagter Munch var nemlig for efterhånden noget tid siden blevet nomineret som 1 ud af 3 “finalister”.

I sidste ende var det heldigvis vores egen Slagter Munch som løb med “Slagterprisen 2022” som kårer Danmarks bedste privatslagter.

På Slagter munchs Facebookside har Jens og Marie Munch allerede takket for støtten ligesom at der sendes en stor og hjertelig tak til hele personalet.

Det har da heller ikke ligefrem været nogen dans på roser at formå at vinde den eftertragtede pris.

Forud for nomineringen har en jury nemlig været på besøg hos alle kandidaterne til prisen. Efter nomineringen har der desuden været en mystery shopper på besøg hos de nominerede – således også her i Skagen hos Slagter Munch.

Der er naturligvis lagt vægt på den gode kvalitet i bedømnelserne, men dette har langt fra været alt. Især kundeoplevelsen har spillet en helt central rolle.

Selv skriver Landbrug & Fødevarer således om kriterierne:

”Slagterfaget er ved at gøre op med den traditionelle opfattelse af, hvad en slagter er og kan. Rammen udvider sig og slagterne følger med. De nominerede slagtere evner et stærkt håndværk, har højt fagligt niveau og et sortiment, der inspirerer kunden. Helt særligt for årets nominerede er deres fokus på at tilgodese kundens behov, og så tænker de i bæredygtige grønne løsninger bl.a. med lokale råvarer.”

chefkonsulent og jurymedlem Eva Kunnerup Mohrsen fra Landbrug & Fødevarer.

Prisen hylder de i branchen, der formår at give kunden den bedst mulige oplevelse og den bedste inspiration og vejledning i forhold til køb af kød, tilberedning af kødet, måltidsløsninger, pålæg mv.

”Kunden skal have en god oplevelse hos slagteren, og det skal fortsætte igennem tilberedningen, og til måltidet er slut. Vi vil med disse priser hylde slagternes høje faglighed, og særligt de slagtere, der kan leve sig ind i, hvordan det er at være kunde og give den bedste rådgivning også med mere grønt på tallerkenen.”

Eva Kunnerup Mohrsen

Her fra Skagen Nyt skal der lyde et kæmpe tillykke med prisen – og titlen som årets slagter.