11 juli, 2023 Erhverv

SkawBowling søger personale

SkawBowling Søger personale til hele Skagens bowlinghal som åbner inden alt for længe.

Jobannoncen lyder således:

Det vigtigste hos os er vore gæster. De skal have en god oplevelse når de besøger os og have lyst til at komme igen.

Vores humør smitter af på vores gæster, så udstråling, smil og humør, er vigtigt i vores lille bowlinghal.

Jobbet er for dig, der elsker at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse og byde velkommen til alt lige fra, den lille drikkepause, frokoster/aftensmaden, selskaber, bowlinggæsterne m.m.

Du skal være hands-on, og kunne bestride mange poster, da vi roterer meget, hvilket i praksis betyder ‘at være på gulvet’ til servering, passe baren, kunne tage en opvask, lave grill mad, og generelt være med til at vores sted tager sig godt ud.

Du skal sammen med vores team få alle vores gæster til at føle sig trygge og specielle i en hyggelig atmosfære og have forståelse for vore gæsters forventninger og indfri disse forventninger.

Det vil til tider være et travlt miljø, men dette skal for dig være en fornøjelse og denne positive tilgang til tingene skal du kunne formidle videre til både gæster og dit team.

Synes du det kunne være spændende og være med til at drive vores lille sted, så send Meget gerne en lille ansøgning m. billede

Vagter vil primært være fredag og lørdag, og enkelte vagter i hverdagene kan forekomme. Men dette vil vi i fællesskab finde ud af, så begge parter er tilfredse

Vi opfordre alle, uanset alder (dog min. 18 år) køn, baggrund, m.m. at søge.

Ansøgning sendes til:
skawbowl@gmail.com

Dbh. Tim Høst fra SkawBowling