• Forside
  • Kultur
  • Skagensmaler inviterer til fernisering af ny spændende udstilling
14 september, 2022 Kultur

Skagensmaler inviterer til fernisering af ny spændende udstilling

Jens Christian Støckler, udstiller nye tegninger og ældre malerier hos Skagen Kunst Og Rammer. Til ferniseringen vil musiker og Finns B&B ejer, Mikkel Lentz, fremføre musikalsk underlægning, – inspireret af Støcklers billedunivers.

Støckler er en kunstner fra Skagen. Hans billeder har en drømmeagtig stemning. Både af skønhed men osse mørke. Umiddelbart ser man abstrakte landskabsbilleder, og konstruerede forvridninger, men ved nærmere øjesyn, vil man opdage utallige små detaljer, som afslører en større organisk sammenhæng.

“Jeg tegner bare for at slappe af efter en hård arbejdsdag, og skabe noget jeg kan undre mig over, noget der kan opnå et momentum, dog uden jeg behøver at vide hvad det skal forestille ! Det overrasker mig hver gang.”

Jens Christian Støckler

D. 16 september akkompagneres ferniseringen af et stemningsmættet soundtrack, fremført af Mikkel Lentz. Mikkel er guitarist i MLTR, film komponist og meget mere – og så driver han Finns Bed & Breakfast.

“Der er så meget musik i Støcklers billeder, at det er en gave, at få lov at komponere musikalske stemninger til dem Der er lys og mørke på samme tid. Og spektret spænder fra bølgebrus til space music.”

Mikkel Lentz

Udover billeder og musik, vil der fra kl. 15 – 17 være et glas til de fremmødte.