02 juli, 2022 Nyheder

Skagen uge 29, nu i uge 28

Nu får du muligheden for, at få en bid af ”Skagen uge 29” i flere andre byer og en uge i forvejen.

Lyder det en smule forvirrende, så læs med her.

Skagen Fiskerestaurant har nemlig sat sig for at holde ”uge 29” i uge 28, dette gør de på deres restauranter i Aalborg og København. I Skagen følger de dog kalenderen.

Uge 29 i Skagen er en velkendt og velbesøgt begivenhed for mange danskere, der hvert år, valfarter til toppen af Danmark. Her kommer mange for at opleve de fyldte terrasser langs havnen hvor luksuriøse skaldyrsanretninger, livemusik og fyldte vinglas præger udsigten.

Man får hurtigt en følelse af ægte dansk sommer, når solens stråler rammer kajens stillestående vand, imens lyden af musik strømmer ud fra flere restauranter.

Ugen er en af de travleste og mest besøgte i Skagen og befolkningstallet stiger også betydeligt. Sidste år valfartede mere end 50.000 besøgende hver dag til byen.

Vi har besøgt en af restauranterne, for at høre hvad man kan glæde sig til.

Gæsterne skal glæde sig til god mad og dejlig vin. Vi hos Skagen Fiskerestaurant glæder os til at give resten af Danmark mulighed for at opleve dét, som de fleste forbinder med uge 29 – helt uden, at skulle køre turen til Skagen, siger Jesper C. Winter, der er medejer.

Vi i Skagen Fiskerestaurant, har mere end 50 års erfaring, og ser os derfor nærmest forpligtet til, at give resten af Danmark, en bid af Skagens uge 29, bare i uge 28, smiler Jesper og fortsætter, vi har skaldyrsfadene klar, roséen er på køl, og så krydser vi fingre for at solen skinner, så vi alle kan få en hyggelig og autentisk følelse.

Fakta om Skagen Fiskerestaurant

Fiskerestauranten i Skagen ligger centralt på Skagen lystbådehavn, og er et must-see, når man er i Skagen. Skagen Fiskerestaurant er ikke kun karakteriseret ved beliggenheden i de ikoniske gamle fiskepakhuse, hvor man unikt oplever sand på gulvet, når man træder ind.

Flere og flere vender også tilbage efter deres favoritretter på menukortet, som kan være alt lige fra fiskefrikadellerne, over fiskesuppen, til de flotte skaldyrsfade med friskfangede og veltilberedte skaldyr.

Herudover er restauranten også kendt for sit musikprogram, som har glædet mange gæster i flere årtier. Skagen Fiskerestaurant blev etableret i 1970 i de gamle fiskepakhuse ved Skagen lystbådehavn. Skagen Fiskerestaurant åbner for første gang udenfor Skagen by i 2016, hvor der åbnes på Illum Rooftop i København, i 2020 åbnede Skagen Fiskerestaurant på Budolfi Plads i Aalborg og i juni 2021 åbnede endnu en restaurant i København.