14 juni, 2022 Nyheder

Skagen Rooftop klar til den store åbning

Der har været flere omveje på turen, men nu er Skagen Rooftop endelig klar til den store åbning.

Med en tagterrasse på 550 kvadratmeter med udsigt over havnen og Kattegat bliver Skagen en oplevelse rigere med Skagen Rooftop. Store parasoller, en udendørs bar og gode stole  skaber et spændende miljø i 5-6 meters højde. Alt omkranset af et glasværn med svag belysning om aftenen. 

Den nye attraktion Skagen Rooftop på Nordkajen er en restaurant og bar.

Udover den store tagterrasse er der mod nord en restaurant og en bar på tilsammen 450 kvadratmeter.

Skagen Rooftop lægger også op til – udenfor sæsonen – at være ramme om bryllupper, konfirmationer,  events, selskaber, receptioner, etc.

”Med Skagen Rooftop har vi skabt et nyt samlingspunkt på havnen for både skawboere og turister. Skagen Rooftop er med sin størrelse og attraktive beliggenhed en tagterrasse,  restaurant og bar, som skiller sig ud fra alle andre virksomheder i branchen i Skagen.”

Ole Rimmen, medejer

Køkkenchef på Skagen Rooftop er Anders Rex, som tidligere har haft ledende stillinger på bl.a. Ruths Hotel, Brøndums Hotel og Mortens Kro i Aalborg.

En bar/lounge mod sydvest, hvor der om aftenen kan skues mod solnedgangen over Den Svenske Sømandskirke, giver muligheder for en tid til fordybelse over det gode liv i Skagen.

Vores nye bar manager, forfatteren og øleksperten Christian Andersen, serverer, hvad hjertet begærer. 

Sankt Hans aften, torsdag den 23. juni, åbner Skagen Rooftop med fri bar fra kl. 16.00-18.00 – Alle er velkomne.