• Forside
  • Nyheder
  • Skagen Havkajakklub inviterer til en tur på brættet
29 juni, 2022 Nyheder

Skagen Havkajakklub inviterer til en tur på brættet

Er du klar på en udfordring, og glad for frisk luft, effektiv træning og sjov i godt selskab, så bør du nok læse videre. Fra mandag d. 4. juli inviterer Skagen Havkajakklub nemlig igen vandglade fastboende og gæster til begynderkursus i Stand Up Paddleboard – i folkemunde nok bedre kendt som SUP.

”SUP er med den rette teknik super god træning for fysikken. Når du står på vandet, og padler afsted, så er hele kroppen i brug. Suveræn core og balancetræning.”

– Sådan lyder det fra Peter Nissen, der igen i år er instruktør på kurset.

”SUP er for alle køn og vægtklasser, dog skal man være 16 år for at kunne deltage på sommerkurset.”

På kurset får man som deltager de nødvendige færdigheder, så man padler med den rette teknik. For uden den padler man ikke særligt hurtigt ligesom overbelastnings-skader kan være en uheldig bivirkning. Og så er der lige det der med sikkerheden…

”Leg og sport på SUP ser sjovt og ufarligt ud, men respekt for naturens kræfter har førsteprioritet, og derfor er undervisning i sikkerhed, vind og bølger en vigtig del af kurset.

Vores ro-vand kan være udfordrende, men ved dels at mestre teknik og ved at have lært om havets luner, så er deltagerne godt stillet ved uheld eller hvis de på vandet overraskes af eksempelvis hurtige vejrskift.”

Peter Nissen, instruktør

Kurset gennemføres efter DGI’s retningslinjer, og efter endt kursus og aflagte prøver udstedes bevis som SUP – padler.

Skagen Havkajakklubs stiller kvalitetsboards, pagajer og svømmeveste til rådighed under kurset, der løber alle mandage i juli med start mandag d. 4. juli. Alle dage kl. 19 – 21. Deltagelse koster kr. 600.- og inkluderer klubmedlemskab og fri adgang til klubbens SUP – udstyr i resten af 2022.

Tilmelding og spørgsmål til Peter Nissen på T: 5152 8831.